Регион

Отварят магистралата след катастрофата с 3 тира, закъсаха коли в Хасковско

Платното на автомагистрала „Марица“ от Любимец към Харманли, което беше затворено сутринта заради верижна катастрофа на 3 тира, се очаква да бъде отворено около 15 часа, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Инцидентът стана около 10 часа. Верижно се удариха два турски тира и един български, като един от шофьорите е употребил алкохол съобщава „Сакар нюз“. Има и пострадал, откаран в болница. От ОПУ допълниха, че причината за инцидента е несъобразена скорост.

Заради силния вятър по пътищата в региона има снегонавявания, които се рачистват. Докато машините работят пътни отсечки се затварят между 10 минути и час или два.

В региона има и аварирали коли, като засега няма информация за други сериозни инциденти или за бедстващи хора.

С помощта на КАТ се издирва собственика на кола с пловдивска регистрация, която е закъсала вчера и е оставена на пътното платно край Николово, като пречи на движението и снегорините.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.01.2017 16:43 16:43

отварят, ама грънци. защо лъжите, още не е

Back to top button