Регион

Снегонавявания затвориха пътя за Баните, закъсала кола на входа на Хасково

Напълно затворен е пътят Хасково-Минерални бани, заради снегонавяванения по отсечката, съобщават от областна администрация.

Движението се отклонява от патрул на КАТ при Въгларово през Сираково за Минерални бани. От Областно пътно управление уверяват, че до обяд ще бъде изчистено и пътят ще е отворен.
На отделни места в областта също се чистят навявания – при Харманли, на отсечката Димитровград-Меричлери, но те са по-малки и вече са отстранени.

Движението по автомагистрала ”Марица” е възстановено. Няма въведени специални ограничения за движение по пътищата в региона. Въпреки това, ако се налага да пътувате, бъдете внимателни.

Няма населени места без ток и вода, комуникациите също работят. Снабдяването с основни хранителни продукти се извършва нормално. Всички жители на региона имат достъп до медицинска помощ. Това докладваха на областния управител Станислав Дечев дежурните в институциите, които се грижат за сигурността на населението.

Към момента всички пътища в областта са проходими при зимни условия. Вятърът отслабна, но въпреки това на места се образуват снегонавявания, които затварят пътните платна. На входа на Хасково откъм Димитровград за пореден ден стои затрупана от снега лека кола, която явно е закъсала и е оставена там от шофьора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пътуващ
Пътуващ
08.01.2017 12:57 12:57

Пътят Сираково Спахиево е затворен! Има закъсал бус до язовира, който затваря пътят!

??????
??????
08.01.2017 13:39 13:39

колата каква е

Пътуващ
Пътуващ
08.01.2017 13:57 13:57

Беше бус – мисля, че беше форд, но не съм сигурна. Който пътува за Хасково да мине през Горски извор.

Иван
Иван
08.01.2017 15:11 15:11

До Въгларово проходимо ли е

Атанас
Атанас
08.01.2017 19:19 19:19

Тая кола на пътя от Димитровград трябва да я репатрира паяка , да тръснат една глоба на собственика ѝ , да плати и наказателен паркинг , та другият път да не я оставя на такова място , където създава предпоставка за ПТП.

Мюмюн сватанак
Мюмюн сватанак
08.01.2017 23:08 23:08

Абе каде е атастрои почива в Турция резачка народа да му бере гаилето ван от снегопочистването

Бивш Общинар
Бивш Общинар
10.01.2017 10:33 10:33

За да не се допусне образуване на преспи по пътищата трябва да се чисти цяла нощ без прекъсване а не да си пият ракията вечер и сутрин като се наспът да отиват на работа,толкова ли е трудно да се напънат 4-5 дена през зимата и после да им е спокойно,трябва кмета да им наложи солена глоба за да се научат да работят,Георги Иванов макар и да не го харесваха в това отношение беше безкомпромисен в глобите.

Back to top button