Регион

Препоръчват вериги за камионите по усойните пътища в Хасковско

За товарните автомобили е препоръчително да се движат с вериги по високите и усойни места. Заради снегонавявания временно бе ограничено движението по пътя Хасково-Минерални бани в района на с. Татарево, но в момента пътят е отворен, съобщават от областна администрация.

Ситуацията в региона през нощта и тази сутрин е спокойна. Няма бедстващи хора, във всички населени места има ток и вода, осигурен е достъп до всяко село и снабдяването със стоки от първа необходимост се извършва по график.

Няма затворени пътища, няма специални ограничения за движение. Пътищата са проходими при зимни условия.

В региона всички снегопочистващи фирми са в непрекъснат режим на работа. Разполагат с достатъчно ресурси и хора, за да поддържат пътищата проходими при тези условия.

Очаква се днес към обяд времето да се изясни, но ще остане студено, дневната температура ще около минус 9 градуса. Метеоролозите предупреждават, че през нощта ще бъде много студено, до минус 14 градуса за областта.

Утре през деня ще остане студено, а в късния след обед и вечерта се очакват нови валежи от сняг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button