Хасково

НАП разпродава камион, Фолксваген и мотор на длъжници

Активи за 76 000 лв. продава през януари Националната агенция за приходите в Хасково. Те са обявени на търгове заради неплатени в срок данъци и осигуровки от страна на досегашните им собственици. С приходите от продажбите напълно или частично се погасяват съответните задължения, уточняват от офиса в Хасково.

От днес например в Хасково може да бъде огледан лично товарен автомобил Scania, който е много добро техническо състояние. Самосвалът е със задно разтоварване, има стоманен кош и е оценен от експертите на 33 600 лв. Огледите му продължават до 16 януари включително след уговорка с публичния изпълнител от НАП, водещ продажбата.

Също от днес могат да бъдат огледани заедно с публичен изпълнител от Агенцията товарно ремарке, модел туристическо, с първоначална цена 500 лв., мотоциклет за 1 300 лв. и лек автомобил Volkswagen от 2006 г., оценен на 8 200 лв.

Ценови предложения за тези превозни средства, както и депозити за тях, които са в размер на 20% от първоначално обявените цени, се приемат до 17 януари.

До 13 януари пък може да бъде огледан имот в Димитровград, намиращ се в Източна индустриална зона, в местността „Белия бряг“. Първоначалната му цена е 32 500 лв.

От офиса на НАП в Хасково напомнят, че продажбата на актив е крайна мярка за принудително събиране на задължения към бюджета. При финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, от Агенцията препоръчват на гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button