Хасково

Задигнаха Фолксваген и 15 бона от апартамент в Хасково, афганистанец краде алкохол

През почивните дни в Хасково са станали 3 кражби. Едната е на лек автомобил Фолксваген, паркиран на булевард „Раковски”, а другата на 250 лева, откраднати от хранителен магазин на улица „Георги Кирков”. В бакалията е проникнато след разбиване на алуминиевата врата.

След изкъртване на решетка и прозорец е проникнато и в апартамент в кв. ”Бадема”. По данни на 42-годишния собственик са откраднати 15 000 лв. и неустановено количество златни накити.
За 24 часа в харманлийската полиция е задържан афганистански гражданин. Той задигнал на 6 януари от хипермаркет в града бутилка алкохол на стойност 30 лв., която не заплатил на касата. За проявата му, охраната на магазина сигнализирала в управлението.

Наскоро за кражба на алкохол от магазин в града беше задържан иранец.

Също за кражба в свиленградското управление е арестуван 50-годишен мъж от града, откраднал 10 лв. на монети от цветарски магазин в 21 часа на Ивановден.

В харманлийското управление се разследват също 3 кражби. От търговски обект на Стария пазар в града и след счупване на стъкло на врата са задигнати 40 мобилни телефона, записващо устройство и преносим компютър.

Втората кражба е домова – в село Поляново. В къща е нахлуто след счупване на входната врата и е извършена кражба на 1600 лв. Последната регистрирана кражба в Града на Белоногата е от хранителен магазин на булевард „България”. В обекта е проникнато след разбиване на вратата. Откраднати са 100 стека цигари от различни марки и 100 лв. на монети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button