Хасково

Тошо Динков пое хасковското следствие на мястото на Кръстьо Кръстев

Тошо Динков е назначен за шеф на Окръжния следствен отдел в Хасковската окръжна прокуратура. Назначението е след заповед, издадена от окръжния прокурор на Хасково Иван Стоянов.

Динков наследи на поста Кръстьо Кръстев, който се пенсионира. Както Haskovo.info писа по предложение на окръжния прокурор на Хасково, колегията поощри Кръстьо Кръстев с отличие „личен почетен знак първа степен – златен“.

Наградата е за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества през над 37 години юридически стаж в прокуратурата и следствието.

Тошо Динков работи в следствието от 20 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
09.01.2017 17:10 17:10

Като беше помощник оперативен работник в РПУ Т.Динков,тогавашния му началник Кънчо Статев/лека му пръст/често му бъркаше имената Динко Тошков и обратно.Браво Тошо,браво Динков.

Back to top button