Хасково

Оранжев код за Хасковско с 20 см нова снежна покривка и силен вятър

Оранжев код за обилен снеговалеж и силен вятър е обявен за Хасковска област за вторник от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Очаква се образуването на нова снежна покривка до 20 сантиметра. Ще духа умерен и силен вятър, предимно от север. Ще има условия за навявания.

Времето ще остане много студено с минимални температури под минус 10 градуса, а дневните ще са около минус 4 градуса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жител
Жител
09.01.2017 17:17 17:17

Ако и утре снегопочистването е колкото днес кода може да стане и кафяв.

Изпързалян
Изпързалян
09.01.2017 17:52 17:52

Кмете , има спешна нужда от сол на кръговото в квартал Орфей до ВИК и на същата улица „Ком“ при отбивката към Веспрем – всяка втора кола закъсва там и докато не слезне някой от друг автомобил не може да се потегли. Разбирам ,че снега е много , студа е голям ,но за сметка на това , снегопочистването е НИКАКВО !!!!!!!!

Николина Николова
Николина Николова
09.01.2017 18:19 18:19

Питам се защо ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ никога не е почистена? Това е централната улица на кв. Куба. Някой носи ли отговорност за това, което се случва с хората и колите по непочистените улици на областния град? Как за едни улици няма, а за други има бедствено положение?

До изпьрзаляния
До изпьрзаляния
09.01.2017 18:33 18:33

Абе,само с едно не мога да се сьглася-че снегьт е много. Изобщо не е много, просто никой не си мьрда прьста да почисти.

Бивш Общинар
Бивш Общинар
10.01.2017 10:26 10:26

От такова снегопочистване Мехмед Атаман ще си направи лесни милиони,печели обществената поръчка с хитра измама тъй като няма достатъчно техника наема подизпълнители с трактори и почват да имитират дейност ,колите сами отъпкват снега ,зимата минава и хората забравят а турчина забогатява.

Back to top button