Регион

Освободиха пътя Гълъбово – Симеоновград, автобусите тръгнаха

Пътят Гълъбово – Симеоновград, който беше затворен заради закъсал тир в продължение на часове, вече е отворен и движението е възобновено. Това съобщиха за Haskovo.info работници, които бяха блокирани в автобуси на пътя.

Тирът е закъсал, тъй като се е движил с износени гуми. Първите опити да бъде изтеглен са се оказали неуспешни и затова на мястото е пристигнала тежка техника на частна пътна помощ, която е успяла да изтегли камиона.

Повече от час на мястото бяха блокирани близо 15 автобуса с работници от „Марица Изток“. Те вече са потеглили. Работниците коментираха пред Haskovo.info, че след тях се движат и други товарни автомобили и е възможно да има нови аварии, които да доведат до затваряне на пътища.

По-рано областният управител Станислав Дечев, който също беше на мястото, призова всички автомобили да се движат внимателно. На много места са въведени ограничения. Пътят Студена-Радовец остава затворен за всички автомобили до утре. Същото ограничение важи и за Сладун-Маточина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button