Хасково

Двама мъже измръзнаха жестоко в Хасковско, единият почина

Двама мъже измръзнаха жестоко вчера в Хасково и село Книжовник, потвърдиха за Haskovo.info от болницата.

На улица „Видин“ в областния град в затрупана от снега недостроена сграда е намерен в много тежко състояние мъж, който е изваден от там с пожарна, защото линейката не е могла да стигне до него.

Човекът е откаран в безсъзнание в МБАЛ-Хасково, където малко по-късно е починал в ОАРИЛ. Загиналият Нешо на около 50 г. от дълго време спял в недостроената сграда, разказаха пред Haskovo.info хора от квартала.

От село Книжовник също в безсъзнание в Спешно отделение е докаран друг мъж. Сега медиците се борят за живота му в ОАРИЛ. 52-годишният Дамян Жеков живеел сам. Негов съсед го намерил паднал в коридора на къщата. Той веднага го вдигнал и го пренесъл в стаята му, запалил печка и се обадил на Бърза помощ. Социалните обясниха, че мъжът бил болен и имал ТЕЛК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button