Регион

Областният управител недоволен от чистенето на магистралата

Минус 14 градуса бе температурата рано тази сутрин в района на автомагистрал “Марица“ при Хасково, съобщават от областна администрация.

„Аутобанът е проходим, снегопочистващите фирми работят, но въпреки това трасето не е изчистено, според моите изисквания и според очакванията на хората“. Това заяви минути след като приключи поредната си обиколка по републиканската пътна мрежа тази сутрин областният управител Станислав Дечев.

„Съгласен съм, че хората и техниката работят на непрекъснат режим вече почти седмица, но въпреки това очаквам и настоявам Областно пътно управление – Хасково да създаде организация така, че днес и утре магистралата и главните пътища на територията на нашата област да бъдат перфектно почистени“, категоричен е Дечев.

„Очакват ни нови снеговалежи в събота, а според метеорологичната прогноза следващата седмица също ще е тежка, затова трябва днес и утре да се работи и пътищата да са на черно“, подчерта той.
Във всички населени места има електрозахранване, водоподаването също е нормално.

Учебните занятия във всички училища, където ваканцията не бе удължена, започнаха нормално.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.01.2017 12:08 12:08

Такъв хаос от 30 см сняг – няма такава държава. Хората по света с 10 метрови преспи се справят за броени часове. А тук – дни, седмици, месеци…….докато се стопи снега. А областния не да прави тъпи констатации, а да им тегли м….. на всички заети с почистването или сам да яхне снегорина като толкова разбира. Ама май от нищо не разбира

Анонимен
Анонимен
12.01.2017 13:27 13:27

ТЪПИ ГЕРБАЖИИ НИ УПРАВЛЯВАТ И БЕЛИВАНОВ И ДЕЧЕВ СА НЕДОРАЗУМЕНИЯ ВЪВ ВЛАСТТ И Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДЯТ ЕДИНИЯ НА ПЛОВДИВСКИТЕ ИЛИ КЕНАНСКИТЕ, А ДРУГИЯ В ОБОРА НА ДЕДО СИ ДО МАГАРИЦАТА.

Анонимен
Анонимен
12.01.2017 13:52 13:52

Дечев си заминава с тиквата в края на месеца,Беливанов и да не си тръгне то и без това от него не зависи нищо.Но не виждам кой ще дойде на тяхно място,всички читави са в София или чужбина.

Иванчо
Иванчо
12.01.2017 15:51 15:51

До Кмета До Областния управител елате в кв.Република да се уверите че въобще не е почистено.нито главната улица нито вътрешните улици.Колите се движат с вериги.

anonim2
anonim2
12.01.2017 18:27 18:27

Izdaniha se mnogo sas snegopo4istvaneto, takav haos nee imalo nikoga….Belivanov e inteligenten 4ovek i predpolagam razbira 4e ne se spravq, moq savet e da si tragne s dostoino i da si podade ostavkata….

Back to top button