Хасково

Серия от катастрофи и аварирали коли в новия сняг в Хасково

Поредица от катастрофи станаха в Хасково в първите часове от новия снеговалеж. Инцидент с материални щети стана около 14 часа на светофара на автогарата, където обаче бързо започна да се образува задръстване преди намесата на пътните полицаи.

Малко по-късно отново заради ненавременно спиране се блъснаха джип Мицубиши и Фолксваген Голф на бул. „Освобождение“ под оранжевия мост.

От сблъсъка джипът е с напукана броня, а Голфът е с пръснато задно стъкло.

Инциденти

В снега и падащите температури на много коли акумулаторите паднаха и им подаваха ток от други коли.

От областна администрация информират, че сняг вали в целия регион. Пътищата са проходими при зимни условия. Единствената затворена отсечка е Пашово-Сладун в община Свиленград. Временно беше затворен за движение пътят Димитровград-Райново, заради аварирал камион, който вече е премахнат.

Инциденти

Електроподаването в региона е нормално. Водоподаването също. Единствено в ивайловградските села Пелевун и Черничево, към този момент няма вода. Там аварията е тежка и ще бъде отстранена утре. Днес екипите на ВиК успяха да възстановят захранването на Свирачи и Кондово.

Жълт код за опасност от поледица и силен снеговалеж е обявен за утре за Хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

15 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.01.2017 16:16 16:16

Кмета да си ходи и всички от които зависи чистенето – също да се омитат! Заради тях хората се мъчат. То не беше сняг, то не бяха преспи, то не беше лед, то не бяха ледени коловози по улиците и тротоарите , нищо не се чистеше предишния път, пък сега хептем я втасахме с новия сняг. И ще ми викат от общианат че сме били задължени да си чистим отпред – е чистим, ами вие какво направихте за да ни е добре след като идем на улицата или тротоара? НИЩО!

Sisi
Sisi
16.01.2017 16:41 16:41

Каня Кмета да мине с колатаси по ул.Република.после колата ще си го закара във вторични суровини за скрап.Почистете ул.Република също и вътрешните улици.Които въобще не са почистени. гн.Кмете и ние сме граждани на Хасково……

Аз
Аз
16.01.2017 18:29 18:29

Пълно безобразие е снегопочистването! Едва ли има толкова занемарен град в момента. Може ли да се трупа сняг на купчини по-вискои от 3 метра??? Трябва да се извозва, но то не се чисти, ние искаме да се имаме нормално ежедневие… Евентуално през април!

Чичо Дичо
Чичо Дичо
16.01.2017 23:06 23:06
Отговор до  Аз

През април, но след като през март се удавим при топенето. Шахтите ще са запушени, а природата виновна.

Haskovo
Haskovo
16.01.2017 19:22 19:22

Не е ли дошло времето господа журналисти да попитате Кмета къде отиват парите ни от данъци,винетки? Направете си една проста сметка ако колите в града ни са около 20000 съберете сумата от данък мпс,винетка,гражданска,данък придобита собственост и отсрещната страна лунни улици ,липсваща маркировка, всяка година изкъртени легнали полицай, сняг,киша и лед по улиците и тротоарите, бедствено положение при положение че е навалял 30 см сняг, и подканват да си чистят хората пространството около блоковете и магазините а центъра в сняг и лед. КМЕТЕ ЗАВЕДИ ДЕЛО СРЕЩУ ПОЧИСТВАЩАТА ФИРМА И ЗАПОРИРАЙ ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ ДРУГИЯ ПЪТ НЯМА ДА ПОЧИСТЯТ!!!

Кучето от крайния квартал
Кучето от крайния квартал
16.01.2017 20:07 20:07

Нека господа журналистите, а и отговорните зам. кметове, бъдат така добри след като цирка свърши да бъдем информирани колко точно грешни парички гушна фирма „Атастрой“! Ако някой някъде нещо чисти, то това е Екопрогрес! За какъв хой тогава да храним Атаман??? Пълен провал с контрола!!! Дебелоочие и лъжи! Опясъчавали, луга хвърляли…., дрън-дрън та пляс! Ама пляскането предстои!!!

unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
16.01.2017 21:11 21:11

Пичове не се впрягайте така е било и така ще бъде нашето българско съзнание и почти като на РОМИТЕ А нещата в живота зависят именно от СЪЗНАНЕТО ни или общо казано МАНТАЛИТЕТА

Биби
Биби
16.01.2017 22:05 22:05

Атаман да не спи да чисти пътищата отрепки долни само парите изгепиха мръсни крадци само фасоните им големи

unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
16.01.2017 22:25 22:25

Как така -казвате парите изтеглени в касичката на АТАМАНЧО Ами в цял свят съществува правилото – ПАРИ се дават след СВЪРШЕНА РАБОТА

Анонимен
Анонимен
17.01.2017 9:00 9:00

Факт е че не се чисти снега. Виновни са всички по веригата начело с кмета. Да си понесат последствията – изритване мощно от местата им!

Райчо Райчев
Райчо Райчев
17.01.2017 9:24 9:24

Снегорините чистят с вдигнато гребло 15-20 см. от земята и обират само мекия сняг,а коловозите си остават отдолу,а другото го избутват на тротоарите да не могат хората да минават.Днес забелязах че се движи един голям жълт стар трактор пригоден за снегорин без никакви регистрационни табели,ако стане инцидент с него а той няма и гражданска кой ще плаща ,катаджиите да не спът а да им направят проверки на тези трактори щото се движат по улиците в града и като насметат някоя кола хората от кого ще си търсят обещетението.В събота и неделя когато беше хубаво времето и трябваше да се почистят от кишата малките улички цялата техника на Атастрой беше паркирана до стадиона и не мръдна от там двата дена.

Stan
Stan
17.01.2017 13:06 13:06

Ами ще се удрят като са диви селяндури,карат със много „хубави“ гуми а после не им било изчистено Селяцииииии смотани!

St
St
17.01.2017 13:08 13:08

Ами ще се удрят като са диви селяндури,карат със много „хубави“ гуми а после не им било изчистено Селяцииииии смотани!

он
он
18.01.2017 8:38 8:38

другрю Беливанов,къде са Ви снегопочистващите машини?Ще ви отговоря:Навряни са ви в г….а (гаража).“Браво перфектни улици,перфектен град.“

Анонимен
Анонимен
18.01.2017 19:09 19:09

Ами сега аз ви предлагам да излезе кмета всички общ съветници на герб и да чистят нашия град че на ия сняг един общ съветник беше дал пример как си бил изчисстил пред тях мисля че румен се казва така че имат опит да хващат лопатите и да почват

Back to top button