Хасково

Благотворителна тренировка в Хасково събира пари за деца в нужда

Благотворителнa тренировка по Kangoo Jumps ще се проведе на 19 януари от 19 часа в залата на центъра по аеробика „Seven go“ в сградата срещу кметството. Организатори са още Kangoo клуб-България.

Целта е събирането на средства в рамките на операция „Плюшено мече“ по проекта „Скритите таланти на България“.

Операция „Плюшено мече“ е доброволческа инициатива, която вече 9 г. е в помощ на децата в неравностойно положение в страната. Подпомага се развитието на деца, лишени от родителски грижи, които имат изявени таланти в областта на спорта, науката и изкуствата. Началото беше поставено от световноизвестната инструкторка по Kangoo Jumps Кинга Себaстиен.

Haskovo.info припомня, че от “Seven Go” са отворени към благотворителни каузи, като в началото на миналата година бяха обявени съвместните тренировки на момичетата от центъра с хасковлийката Росица Кавакова, която страда от Синдром на Даун.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button