Хасково

Спряха камионите от Хасково за Стара Загора и Кърджали, съветват да не се пътува

Обстановката по пътищата в региона се усложнява, това съобщиха на областния управител Станислав Дечев от Пътното.

Вече е забранено движението на тежкотоварни камиони над 12 тона по направленията: Хасково – Стара Загора, Хасково – Кърджали през Мост и Гълъбово-Симеоновград-Харманли. Очаква се валежите от сняг да продължат през цялата нощ.

Опасността от поледици е значителна, затова не предприемайте пътувания, ако не са крайно наложителни, съветва губернаторът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ммм
ммм
17.01.2017 19:28 19:28

това е Най-лесно, затворени пътища ПРОБЛЕМИ НЯМА.

Степан Разин
Степан Разин
17.01.2017 19:54 19:54

К’ъв е тоя губернатор, бе? Ние губерня ли сме? Всячески се опитват да ни накарат да се чувстване, като крепостни селяни, ама… Губернатор!!! Амбреаж! Нъль съ сетихте, аратличета?

пътуващ работник
пътуващ работник
18.01.2017 7:03 7:03

Ходенето на работа е крайно наложително и свързано с пътувания.Според вас и това ли е за спиране,че то ако е така,предлагам зимните месеци да не се работи и да се обявят официално със закон!Тогава може да спре и движението,и снегопочистването.

Back to top button