Хасково

Хасково чества Освобождението си, облагородяват морената пред „Св. Богородица“

Хасково чества 139 г. от Освобождението си от османско иго.

В тържествената церемония пред паметника Морена срещу църквата „Света Богородица“ участваха областният управител Станислав Дечев, кметът на общината Добри Беливанов, заместник-областният управител Валентин Ангелов, заместник-кметът Милена Трендафилова, представители на държавни и общински структури, политически партии, патриотични организации.

Освобождение

Представителна част на военно формирование 52 740 участва в тържествения ритуал по поднасяне на венци и цветя в памет на хасковските освободители.

Беливанов поздрави всички с деня на Освобождението и обяви, че догодина това свещено за града ни място ще се облагороди и тук ще се вее националния трибагреник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ко? Не!
Ко? Не!
19.01.2017 12:11 12:11

Догодина??? За един пилон цяла година ли им трябва на тия?

Анонимен
Анонимен
19.01.2017 15:14 15:14

В герб всички са нагаждачи и мижитурки,освен да се снимат като тиквата за друго не стават,но ги гледам днес на всички са им замръзнали усмивките а то е не заради студа.Защото знаят че ако нямат държавната си работа за друго не стават,даже и да ринат сняг с лопатата.

Аскувлия
Аскувлия
19.01.2017 18:09 18:09

И тук има освобождение, а една дума за това, кои са освободителите, няма. Позорна работа.

Back to top button