Регион

В Поляново блокирани в снега, втори ден не могат да отидат на работа

За неразчистени улици и пътища в и около харманлийското село Поляново сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Заради дебелия сняг хората не могат да се движат по улиците и да излязат от селото. Някои и вече втори ден не могат да отидат на работа и се страхуват да не бъдат уволнени.

От общинската администрация заявиха пред Haskovo.info, че ще проверят проблема и ще изпратят снегопочистваща техника в селото.

Ситуацията в цяла Хасковска област остава сложна, като пътищата са опасно заснежени.

Сняг

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
не е необходимо да се знае.
не е необходимо да се знае.
19.01.2017 17:52 17:52

Моя коментар като Поляновец : Поляново е село което от 25 години няма кмет.На този пост винаги са почти неграмотни.Няма автобус за никъде.Селото се напълни с цигани.От онези най-гадните.От най-подлите и мързеливи крадци.На времето бог да го прости, беше само един ,мисля ,че поне сте чували за него.
Гьоро ,чието семейство не беше като тези сегашните гадове.Тези сегащните са някакви ,дори не те
поздравяват когато се разминеш с тях.Питам защо?Да ви отговоря.Те са влизали да крадът поне веднъж у вас.Ето за това.Скоро някой ще пострада.Това нее шега.

Анонимен
Анонимен
20.01.2017 10:54 10:54

Вие ,уважаеми господине/госпожо,като сте много грамотен/грамотна,защо не сте се кандидатирал/а за кмет?Може би щяхте да оправите проблемите на селото.А може би не знаете,че нищо не зависи от селските кметове?

quest_385 каза
quest_385 каза
19.01.2017 20:48 20:48

Виж какво приятел зиганите са електорат и трябва да се увяжава второ те ще увелечават населението на държавата която скоро ще се нарича на тяхно име РОМЕЛИЯ Така че спасявай се от Полянаво

Анонимен
Анонимен
19.01.2017 21:01 21:01

Благодаря за съвета.

Анонимен
Анонимен
20.01.2017 1:09 1:09

А какво да кажем за улиците в село Бисер и ние можем да излезем почистена е само главната улица ами малките или там не живеят хора а животни и после искат да си плащаме данъците и таксите пълно безобразие все едно за пръв път виждаме сняг

Back to top button