Хасково

Беливанов с Национален златен приз „Човешки ресурси“

Кметът на община Хасково Добри Беливанов бе отличен с Национален златен приз „Човешки ресурси“ от едноименното списание, съобщават от пресслужбата на кметството.

Отличието му бе връчено на церемония в София от изпълнителния директор на НСОРБ Гинка Чавдарова. Добри Беливанов благодари за приза и заяви, че с неговия екип правят всичко възможно за подобряването на условията за бизнес в региона и се стремят Хасково да става все по-добро място за работа с по-добри условия за живот.

Награда

С пожелание за още по-добро сътрудничество кметът подари кристално копие на статуята на Св. Богородица на акдемик Ганчо Попов – издател и главен редактор на списанието.

Наградите се определят за 13-та поредна година. Кметът на Хасково печели приза в категория „голяма община“, кметът на Свищов е награден в категория „Средни общини“, а кметът на Белица в категория „малки общини“.

На церемонията присъстваха народните представители Делян Добрев и Валери Симеонов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
unocha _bleden @abv bg
unocha _bleden @abv bg
19.01.2017 20:44 20:44

Абе ТРАГЕДИЯТА продължава -лентички награди концерти и др занимания съвсем отвлечени от истинската работа Но така ще е ДОБРЕ ЧЕ ИЗРИТАХМЕ АЛИ БАБА – Бойко – ЩЕ и ИЗПЪРДИМ и ТИЯ

Електорат
Електорат
19.01.2017 21:13 21:13

Докато хората в града, който би трябвало да управляваш, не могат да се изринат от снега и да отидат на работа, а децата на училище, ти се разхождаш на майната си да получиш измислен приз, за който вероятно си си платил. Честно, не го разбирав това. Кмете, мястото ти е на улицата при хората, които не могат да се движат, защото ти и хората ти сте некадърни!

Анонимен
Анонимен
25.01.2017 9:04 9:04

Панаири,панаири …

Райчо Райчев
Райчо Райчев
25.01.2017 9:23 9:23

Това някакъв виц ли е ,за какво го награждават за прослужена старост ли или за некадърност.

ценител на IV -та възраст
ценител на IV -та възраст
25.01.2017 12:42 12:42

Наградата е определено за прослужена старост – виж само контингента на снимката! Да се смееш ли или да плачеш?! Бизнеса много върви, чак тича – виж контингента от ръководители на снимката! Жална майка на хасковлии с такъв ръководител и такива оценители! Пак се върнахме в XIX век!

Back to top button