Хасково

Ученици: Улиците към Езиковата са като пързалка

Учeници в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ се оплакаха от заледени улици около гимназията.

Тази сутрин много деца и учители едва са стигнали до Езиковата. Някои от тях се пързаляли и падали.

До гимназията се стигало еднакво трудно по стръмните улиците, водещи към всеки един от двата й входа. Те имат нужда от спешно опесъчаване.

Особено заледена е ул. „Георги Кирков“, жалват се децата.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
според Хасково-Минет всичко е наред
според Хасково-Минет всичко е наред
23.01.2017 18:56 18:56

Аууууу,долна льжа,ей сега в хасково.Минет ще пишат,че льжете и клеветите супер кадьрното общинско рьководство на Хасково.

Възмутен
Възмутен
23.01.2017 19:41 19:41

Тоя загубен кмет направо съсипа града – непочистени преспи, ледове, боклуци, кучета, тъмни улици, никаква перспектива, никакво развитие, никакви идеи, тъпота и посредственост

Бул .Монтевидео 24
Бул .Монтевидео 24
23.01.2017 22:48 22:48

Доста висопланински граждани са не на една а на 2 заплати или проекта,но и това ще свърши,всичко е от пармак на пармак.Най много се накефих как тиквата подскачаше на клетвата на Радев не че и той ще направи нещо но няма да могат да си развяват коня гербавите.

наблюдател
наблюдател
24.01.2017 9:06 9:06

Хасково никога не е бил в такова окаяно положение. Кмете, защо така? Явно не можеш. Това не ти са празните предизборни бръщолевения. Това е реалния живот. Не ставаш.

снежка
снежка
24.01.2017 9:09 9:09

Кво стана бе Кмете???Нали щяхте да чистите Георги Кирков по график??? Ами за Пловдивска какво да кажем? Горките деца……

ИВАН
ИВАН
26.01.2017 12:58 12:58

ХОРА ПРОТЕСТИРАЙТЕ И ВСЕ НЯКОЙ ЩЕ ВИ ЧУЕ ОБАЖДАЙТЕ СЕ В ОБЩИНАТА ДА ГИ ПОБЪРКАМЕ НАЛИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ЗА СТАРИТЕ НИ КОЛИ НА СЪЩАТА ТАЗИ ОБЩИНА И ТЯ ТРЯБВА ДА ЧИСТИ УЛИЦИТЕ НИ ОТ СНЯГ СЕГА А НЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО.БИЛ НАВАЛЯЛ МНОГО СНЯГ АМИ НОРМАЛНО Е ЗИМА Е А КОГАТО ГРАЖДАНИТЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ НЕ КАЗВАТЕ МНОГО Е АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Back to top button