Хасково

Арестуваха 26-годишен с трева, хашиш, таблетки и везна

26-годишен мъж е задържан за притежание на дрога, съобщават от полицията.

Вчера хасковските криминалисти са извършили проверка в частен дом на улица „Търговска” в областния град. В жилището обитавано от младежа от село Малево и 23-годишната му хасковска приятелка са намерени общо 210 гр. марихуана. В жилището са открити още 4 семена от същия наркотик, грам хашиш, 11 таблетки с надпис и електронна везна.

18-годишен хасковлия пък е задържан за кражба. Момчето откраднало 24 грама златни бижута и 20 долара от дом в квартал „Орфей”. След установяването му, младежът признал пред униформените за деянието си.

Още четирима свиленградчани са в ареста за кражба. Преди дни те избутали входната врата на къща на улица „Света гора” в Свиленград и задигнали телевизор, удължител с кабел и 5 въдици. Мъжете на възраст 34, 40, 35 и 43 г. са задържани по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Semplo
Semplo
24.01.2017 17:42 17:42

kav nadpisa da ne go tursim skoro

Back to top button