Хасково

Жалват се от препълнени тролеи и блокирани от снега автобусни спирки

Родители сигнализираха, че тролеите в Хасково са препълнени особено сутрин и децата им се тъпчат докато стигнат до училищата.

Хората искат общината да намери решение на проблема. Читатели на Haskovo.info сигнализираха и за нередовни автобуси в общината. А превозните средства към Кенана са препълнени и няма място за всички.

От село Узунджово пък се оплакаха, че автобусната им спирка не е изчистена още от първия снеговалеж. Автобусните шофьори не искат да отидат до нея, защото колите им закъсват в опит да обърнат.

При почистване вчера сняг е попаднал в ел. таблото на жилищна кооперация на хасковския булевард „Раковски“ и таблото е дало на късо, съобщават от пожарната. Вчера огнеборците са сваляли ледени висулки от покрив на сграда на симеоновградската улица „Търговска“.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ИВАН СТОЯНОВ
ИВАН СТОЯНОВ
25.01.2017 10:33 10:33

УЛИЦИТЕ В ХАСКОВО СА АД КОГАТО ВАЛИ СНЯГ И НИКОЙ НЕ ЧИСТИ А ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ЗА КОЛИТЕ НИ НА ОБЩИНАТА.НЕ ЧИСТЯТ ДО ЕЗИКОВАТА УЛ РЕПУБЛИКА И МНОГО ДРУГИ УЛИЦИ.ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ И БЕЗОЧИЕ ОТ СТРАНА НА КМЕТА ОБЩИНА И СНЕГОПОЧИСТВАЩАТА ФИРМА.КОГА ЩЕ ЧИСТЯТ СНЯГ ПРЕЗ МАЙ ЛИ.ЧУПИМ СИ КОЛИТЕ И ПРОТЕСТИРАМЕ.ЗВЪНИМ В ОБЩИНАТА НО НЯМА ПОЛЗА.КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ СЕЩАТ СЕ ЗА НАС ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ.СРАМ СРАМ СРАМ СРАМ

stealth
stealth
25.01.2017 10:45 10:45

Общината може да почерпи опит от Япония, където също имат подобен проблем с транспорта – https://m.youtube.com/watch?v=E7kor5nHtZQ

Иначе е забавно как Хасково преоткрива градският транспорт на принципа: От Витоша по-високо нема и от Искъро по-дилбоко нема.

Станчо Живков
Станчо Живков
25.01.2017 11:44 11:44

Жалваме се от всичко, което става в Хасково. Хаос и безумие. Некадърност на кмета и екипа му. Оставиха хората на произвола. Забатачиха всичко, ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НАН ГРАДА!

гражданин
гражданин
25.01.2017 11:48 11:48

По-голяма излагация от тая не съм виждал. То бива неспособност и маломощие, ама чак пък толкоз. И призовават гражданите да си чистели. Ами те си чистят, а кмет и общинари какво направиха? Пишат писма, глобяват и се цупят, когато хората казват истината, протестират и си търсят правата. Слепците и некадърниците да се махат от Хасково!

снегорин
снегорин
25.01.2017 12:07 12:07

Хора, видяхте че общината нищо не направи за да се справи със снега, оставиха го на камари, заледиха се тротоари и улици, няма отърване от тоя сняг. А представяте си като почне да се топи какво ще е? Защото общината не се тръсна да извози големите преспи поне от центъра. Хасково ще е под вода. И тогава ли хората ще са виновни?

Back to top button