Хасково

10 в Хасковско пропуснали да декларират имоти и пари

Сметната палата установи 323 несъответствия в декларациите за имуществото на лица, заемащи висши държавни и други длъжности и публикува списъка с имената им. Сред тях са и 10 от Хасковска област.

В списъка са народният представител Станислав Иванов, който не е декларирал солидарно задължение по споразумение към договор за финансов лизинг на юридическо лице в размер на 333 547 лв., обезпечено с договорна ипотека върху офис с площ 50,93 кв. м. в Хасково, собственост на фирма.

Заместник-кметът на Хасково Велин Балкански, който е подал встъпителна декларация през 2016 г. Не е декларирал притежавани 1/2 ид.ч. от застроен и незастроен поземлен имот с площ – 808 кв.м., ведно с втори жилищен етаж с площ от 111,60 кв.м. и 1/2 ид.ч. от селскостопанска сграда с площ от 58 кв.м. в с. Глогино, община Баните.

Зам.-кметът на Димитровград Светослав Стойков не е декларирал доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност в размер на 5 416 лв.

Зам.-кметът на Димитровград Яшо Минков е подал уведомление. Не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 2 715 лв.

Зам.-кметът на Тополовград Наско Стоянов е подал встъпителна декларация през 2016 г. Не е декларирал притежавана нива с площ – 1,178 дка в землището на Тополовград.

Зам.-кметът на Стамболово Шериф Шериф е подал встъпителна декларация през 2016 г. Не е декларирал данни за съпругата – притежавани 3/4 ид.ч. от нива – 2,999 дка и нива – 1 дка в стамболовското с. Жълти бряг.

Председателят на общинския съвет в Стамболово Маджид Мандаджъ не е декларирал доходи от друга стопанска дейност в размер на 8 246 лв.

Председателят на общинския съвет в Маджарово Ерджан Юсуф декларирал за съпругата – придобиване на нива с площ 6 дка, вместо 24,706 дка в с. Златоустово.

Съдия Гергана Стоянова – Денчева от Димитровградския районен съд, която не е декларирала данни за съпруга – придобиване на три броя ниви с обща площ 14,209 дка в село Великан.

Съдия Ива Гогова от Свиленградския районен съд не е декларирала данни за съпруга – придобиване на дялове в новоучредено дружество в Харманли.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
26.01.2017 21:31 21:31

абе пунта мара е всичко оставете ги да цоцат сега им се е паднало

Back to top button