Хасково

След серия сигнали за закъсали коли опесъчиха „Лозарска“ в Хасково

След серия сигнали на читатели на Haskovo.info за заледената улица „Лозарска“ в Хасково и закъсващите там коли от общината я опесъчиха.

Привечер на място пристигна камион с пясък и екип на КОРЗ. След оглед на леда по улицата камионът опесъчи „Лозарска“ няколко пъти.

Сняг

В началото камионът не можа да влезе заради паркираните коли. Собствениците им бяха извикани, за да ги преместят.

Предните дни и днес там многократно закъсваха леки коли, някои от които напълно я затваряха.

Снимки: Павел Данев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
29.01.2017 19:25 19:25

Благодарни сме на общината за бързата реакция!!! Браво!!!

Костов
Костов
29.01.2017 19:38 19:38

Защо трябва постоянно да се подават сигнали? Само за булевардите ли плаща общината да се чистят?

ИВАН СТОЯНОВ
ИВАН СТОЯНОВ
29.01.2017 20:02 20:02

ТОВА НЕ Е НИКАКВА СНЕГОПОЧИСТВАЩА ТЕХНИКА А ТРАКТОРИ С ГРЕБЛА ИЗЛАГАЦИЯ ВСЕ ЕДНО ХОРАТА ИСКАТ ДА ИМ КОЙ ЗНАЕ КАКВО И ТОВА МИ БИЛО ОБЛАСТЕН ГРАД И ТОВА МИ БИЛО ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ПОБЪРКАХТЕ ТОЗИ БЕДЕН НАРОД НЕ ВИ Е СРАМ УПРАВЛЯВАЩИ ГАВРИТЕ СЕ С НАС НИЕ ДА НЕ СМЕ СЛЕПИ ИЛИ ТЪПИ ИЛИ МОЖЕ БИ СМЕ ЩОМ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ А НЕ ИЗРИТАЛИ……………………………

Позьори
Позьори
29.01.2017 20:13 20:13

Пълен смях!

данъкоплатец от община Хасково
данъкоплатец от община Хасково
29.01.2017 20:49 20:49

Видях с очите си миналата седмица ,как „Атастрой“ пръскат пясъка по стръмна улица до пожарната-пълен камион с пясък,работника стои отгоре подпрян на лопатата,чак на равното долу пръсна две лопати пясък и камиона замина,кой знае накъде пълен с пясъка.А това е стръмна улица и все още колите не могат да вървят нормално и по равното.И това е центъра,какво да се мисли за тези от кварталите……..

ники
ники
29.01.2017 20:54 20:54

Орфей 2 кога?

хасково
хасково
29.01.2017 21:27 21:27

Бадема , Орфей и другите квартали нямаме толко връзки и няма кой да ни обърне внимание

Атанасов
Атанасов
29.01.2017 22:11 22:11

При подаване на сигнала от Общината реагираха незабавно,не живея на тази улица.

Анонимен
Анонимен
29.01.2017 22:28 22:28
Отговор до  Атанасов

Да точно така, когато се подаде сигнал от общината реагират веднага.

Бивш Общинар
Бивш Общинар
30.01.2017 9:04 9:04

Това е пълна глупост да се хвърля пясък вместо сол,след снеготопенето пясъка отива в шахтите и се отлага там и ги задръства.На Атастрой плащат на час,без значение дали чистят или се разхождат с техниката резултата е виден ама общината спи или имат някаква тайна далаверка с турчина да си затварят очите.

Веско Васев от улица Македония
Веско Васев от улица Македония
30.01.2017 9:39 9:39

А някой да ти е казал че на минус 4 градуса солта вече не действа??? Ей затова слагат пясък за да могат хората да си се приберат в къщи. Аман от разбирачи. А сега на писаниците че има други препарати-има ама струват майка си и баща си. Проверих за пред офиса да взема ми..няма да си купя-свят пари е. С таксата смет дето плащам 100 лева за моя апартамент годишно тамън един два квадрата могат да ми изчистят с препарат хахаха.И вземете си разчистете колите от улиците най-после да изчистят хората. И не хвърляйте снега от неизровената си кола от деин менес на изчистената улица, както направихте до нас на македония!!! МОЛЯЯЯЯ Изчистиха хората още докато валя и после , като спря снега мина снегорина няколко съседи решиха ,че ще… а…т на на метеното и си изчистиха колите -снега изхвърлина на току що изчистения път. Станаха зверски бабуни- въпреки че единият ме уверяваше че така като го изсипе на пътя и като минават колите ще го стопят и разнесат..да ама не при тия отрицателни телператури станаха невероятни бабуни. Вчера минаха първо КОРЗ с една джипка Нива търсиха собствениците на три коли оставени на пътя-минаха около 20 минути докато гашльото са тръсне и дойде да си махне колицата. Изкъртиха се бабуните -бръмча един трактор половин час до нас. И познайте двама умни съседи видяли чистата улица пред къщи грабнаха ентусиазирано лопатките и от колите им дето не се виждаха от снега изхвърлиха каквото можаха лед сняг върху пътя…не знам нарочно ли се прави не знам толкова ли ни е културата.Обаче хора стига сме се оплаквали а да погледнем ние какво прами. Това е моят пример

Back to top button