Регион

Хванаха димитровградска фирма в кражба на ток

Вчера в димитровградската полиция е получено съобщение от служител на ЕВН за извършени манипулации от абонати на улица „Ангел Кънчев” в града.

Експертът е констатирал, че двама съседи са манипулирали електромерите си. Единият, чрез разпробиване на електромера е поставено метално външно тяло, посредством което се създават предпоставки електромера да отчита грешно потребената ел. енергия. Абонат му е 41-годишен мъж.

На другият, като входящия и изходящия проводник преди електромера в ПВЦ-канала на таблото са „шунтирани“, като са долепени един за друг и са облепени с черна изолираща лента. Тук електромерът отчита минус 95,95 % потребена енергия. Абонат е местна фирма.

Двама димитровградчани са задържани за кражби. Вчера мъжете на възраст 28 г. са нахлули през незаключена врата в помещение на фирма на булевард „Раковски” в Димитровград и са откраднали 2 дрелки и къртач. След задържането им са признали за деянието си и са предали откраднатото.

Две кражби са станали през денонощието в Харманли. В къщите на улиците „Тракийска” и „Климент Охридски” е проникнато през незаключените им врати. Откраднати са златни накити и 100 лв.

Третата кражба през денонощието е от лек автомобил Ваз, паркиран в димитровградското село Върбица. Във возилото е проникнато след счупване страничното му стъкло и е откраднат акумулатора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бате Ж.Ж.
бате Ж.Ж.
01.02.2017 13:05 13:05

Пааак ПРЕДАТЕЛ!!!
Да се краде от чуждите компании-обирджии е ДЪЛГ на всеки БЪЛГАРИН!!!
ПАРИТЕ НИ В БЪЛГАРИЯ,НЕ В АРСТРИЯ!

Back to top button