Хасково

ВСС освободи Розалин Трендафилов от хасковската прокуратура

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет освободи Розалин Трендафилов от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор“, както и от длъжността „прокурор“ в Хасковската окръжна прокуратура, считано от датата на встъпване в длъжност „член на Висшия съдебен съвет“.

Haskovo.info припомня, че Розалин Трендафилов е първият член на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, избран на принципа „един прокурор-един глас“.

Междувременно, прокурорската колегия на ВСС обяви конкурси за заемане на длъжността „младши прокурор” в районните прокуратури. Това става след извършеното планиране на свободните длъжности, като конкурсът е за 31 места, сред които и едно за Хасковската районна прокуратура.

Приемът на документи ще започне след обнародването на решението в Държавен вестник.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.02.2017 7:43 7:43

Розалин е 52 набор и ще навърши 65 години през 2017. До колко годишна възраст работят висшите съдии?

работник
работник
02.02.2017 11:46 11:46

Че да няма да копае те затова увеличават възрастта за пенсиониране.Пък защо да не взема и пенсия и заплата. А тези в частните фирми може да работят с удължен работен ден както и в събота та дори и в неделя а да ги осигуряват на 4часа а някъде дори и без осигуровки.

Анонимен
Анонимен
02.02.2017 15:06 15:06

Ив.Ванчев, ко прайм ся?

Анонимен
Анонимен
02.02.2017 15:57 15:57
Отговор до  Анонимен

Ха познай де?

Back to top button