Спорт

Силно представяне на атлетите на Националния шампионат в зала

Състезателите на „Хеброс“ – Харманли и „Атлетик“ – Хасково се представиха силно на Националния шампионат по лека атлетика в зала в Добрич.

Анелия Асенова от харманлийския клуб се окичи със златния медал на висок скок, като грабна титлата при момичетата под 16 г. с резултат 155 см.

Шампионат

Хасковлийката Добромира Бъчварова се размина за малко с медала и завърши четвърта в петобоя в същата възрастова група, постигайки два лични резултата.

Шампионат

Георги Демирев от Харманли заслужи титлата при старшата възраст на висок скок.

В петобоя при девойки старша хасковлийката Йорданка Стоянова се окичи със среброто с общ резултат 2745 точки. Нейната съотборничка Николина Кючукова стигна до седмото място с 2233 т.

Шампионат

Осма тук е Преслава Пачеманова с 2096 т., за която това е дебют в дисциплината. В събота харманлийката стартира в коронната си дисциплина – висок скок.

Шампионат

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button