Хасково

Вече 40 дни не спира да тече в залите „Дружба“ и на стадион „Младост“

40 дни продължава да тече от таваните в хасковските спортни зали „Дружба“ и на стадион „Младост“.

Най-тежко е положението на „Младост“, където в залата са поставени близо 40 кофи в опит да бъдат спасени двата тепиха за над 15 000 лв. Днес протекоха и съблекалните.

Зали

Треньорите по борба и състезатели вече са ринали сняг от покрива, но течът продължава.

Haskovo.info припомня, че залата е предвидена за ремонт, който обаче се бави.

Зали

В същото време тренировките се провеждат в борцовата зала в „Дружба“, където също тече и има поставени кофи.

Вода в съдове се събира и в коридора на „Дружба“. Ремонтът там се очаква да започне след подобряване на времето.

Зали

От общината допълниха, че вече е сключен договор с фирма, осигурено е и финансирането за ремонта на залата на стадион „Младост“. Изчаква се оправяне на времето. Там ще бъдат ремонтирани съблекалните и тоалетните, като ще се смени и осветлението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.02.2017 13:07 13:07

И ко напрай Беливанов?Нищо чинким ко ли можи.Хай да са маха

Варка Сидерова
Варка Сидерова
08.02.2017 15:14 15:14

Общината веднага ще даде поръчката за ремонта на фирмата която може да оправи покрива при половин метър сняг и минус 15 градуса на ъздуха. И да даде гараниця че ремонта ще е качествен!

Кирев
Кирев
08.02.2017 20:05 20:05

Така,не виждам смисъл да се ремонтира залата на стадион Младост понеже няма интерес за децата има хора от там които трябва да си ходят трябва да се дава шанс на младите специалисти понеже разбирачи много Борбата в Хасково си отмина няма Борци няма желаещи няма и да има понеже парите които са отпуснати и преди тези 40г не са отишли по правилно назначение за това имат вина и управата на Спортното училище в града мислех да не пиша но не мога като зная какви времена бяха места нямаше да влезеш там а сега желаещи няма нека хората които са неправилно там да се махат ето давам за Пример Димитровград Борбата им е номер едно в България жалко за великите борци които излезнаха от тези две зали и като отидем на състезанията трябва за жалост да викаме за Димитровградчани моля ходете си не ставате!

Родител
Родител
08.02.2017 20:20 20:20

Пешо, Стоянчо, така ли привличате деца в Борбата и Спортното? Не разочаровайте децата желаещи да тренират борба.Стискайте зъби още месец. Aко кмета не си удържи на обещанието за ремонт то ние родителите ще сме пред общината!! Мисля че малко преиграхте!

"Вервам"ти,родителю!
"Вервам"ти,родителю!
08.02.2017 22:06 22:06
Отговор до  Родител

Мдааа,обещанието на „кмета“,ха-хаааа.Абе,родител,тоо кмет кво обещание е изпьлнил до сега? Аз си спомням,че обеща намаление на даньците в Хасково,свободен достьп на всички в общината,а вместо това сега има нова пропускателна система,няма никакво намаление на даньци. Назначенията щяха да са с конкурси,вместо това гербаджиите си назначиха всичките роднини в общината,щеше да има прозрачност, кьде е тая прозрачност?Кво е изпьлнил до сега твоят кмет? И стига се прай на интересен, няма да си пред общината и няма да протестираш,като се опьлчиш някога на партия ГРОБ,обади ми се.

Анонимен
Анонимен
08.02.2017 22:01 22:01

Пет от пет златни медала на боркините от Хасково на Държавното 2017г.! Въпреки лошите условия, това си е било истински спортен героизъм.Тъжно е, че никой не оцени приноса и успехите им в спорта.

гхг
гхг
09.02.2017 8:30 8:30

Засрамете се тия зали от бай тошово време освен крушките нещо друго сменяно ли е ? А да не говорим за ремонти

Back to top button