Любопитно

11 сватби на Свети Валентин в Хасково и Димитровград

Общо 11 двойки ще сключат граждански брак в Хасково и Димитровград на 14 февруари – Свети Валентин. Както Haskovo.info писа, бракосъчетанията и в двете общини са безплатни за Деня на влюбените.

8 двойки ще сключат брак в Хасково. За първи път общината обяви инициатива браковете в Деня на влюбените да бъдат безплатни. Браковете ще бъдат сключвани в ритуалната зала в сградата на Младежки център.

В 12 часа кметът Добри Беливанов ще поздрави младоженците, чийто ритуал е насрочен за този час. Това са бъдещото семейство Таня и Делчо Колеви.

Всички младженци ще получат сувенири за спомен от паметния ден, а така също бутилка вино.

През 2016 г. в община Хасково са сключени 124 брака в ритуална зала, 49 с изнесени ритуали а така също и 63 брака “на гише“. Последната услуга е нова за общината въведена е от 1 август и има подчертан интерес към нея.

В община Димитровград за 14 февруари има записани 3 двойки, които ще сключат граждански брак, без да заплащат такса да това. Верни на традицията да изненадат младоженците, решили се да започнат своя общ житейски път в Деня на влюбените и тази година от общината са подготвили изненади за тях. Часовете, в които ще се състоят ритуалите са 10:30, 11 и 11:30 ч.

Припомняме, че инициативата е на кметът на община Димитровград Иво Димов за новобрачните двойки, които избират празника, за да сключат граждански брак. За трета поредна година емоцията от решителната крачка ще бъде подсилена с приятни моменти от екипа на кмета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button