Регион

Откраднаха мъжка чанта с 3 бона от „Мерцедес“ на Св. Валентин

Мъжка чанта с 2500 лв., 200 евро и документи е открадната на вчерашния Свети Валентин от „Марцедес“ с незаключена врата на димитровградския булевард „Димитър Благоев“, съобщават от полицията.

От имот в димитровградското село Горски извор пък са задигнати две ръчни скоростни кутии за автомобил, а от къща в харманлийското село Славяново са откраднати фурна, газов котлон, микровълнова печка, инструменти и система за капково напояване.

На свиленградската улица „Бурденис“ е разбит кафе автомат и са отмъкнати около 50 лв., а от частен дом на димитровградската улица „Ивайло“ са откраднати 800 лв. и 100 паунда.

При проверката пък в частен дом, обитаван от 41-годишна хасковлийка, са открити 780 цигари без акцизен бандерол и полиетиленов чувал, пълен със ситно нарязана жълтокафява листна маса с мирис на тютюн с тегло 10 кг.

Вчера на хасковската улица „Акация“ е проверено помещение, ползвано от 68-годишен хасковлия, където са открити 360 саморъчно направени цигари, без акцизен бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button