Хасково

Три хасковски училища изкараха час по родолюбие за Левски

Шестокласници от хасковските училища „Васил Левски“, „Никола Вапцаров“ и „Христо Смирненски“ вече изкараха час по родолюбие, посветен на Васил Левски в Регионалния исторически музей.

След обяд 15-минутната презентация изгледаха децата от „Смирненски“, а инициативата е на общината и РИМ.

Проявата е във връзка със 144-годишнината от обесването на Апостола на Свободата.

Графикът за посещение в музея е съгласуван с Регионалното управление на образованието, а последните часове ще са на 21 февруари.

Музей

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
самоек
самоек
15.02.2017 17:52 17:52

Оле, тоя добитък – директорката на едноименното училище, още ли не е кандисала на медийни изяви. До кога ще се подвизава в ефира, по каналите и под мостовете. Да ходи да си търси друго поприще – това не е за нея. Като се почне от откровения факт, че никак,ама НИКАК не е фотогенична и се стигне до факта, че е патологична лъжкиня, види ли микрофон и медия!

как така
как така
15.02.2017 22:55 22:55

За коя директорка става въпрос – за онази мразената, дето продължава да гони хора и да си назначава и издига родата ли! Тази дето си варди бизнеса и управлява училището като бащиния – това да не й е на тази долна твар частната фирмичка, че да си прави „мениджърски“ екип. Ако тая се изживява като мениджър къде й е елементарната култура на комуникация, познанията за кадрите, умението да ръководи и дори да дава пример. С какво точно дава пример – с двойния стандарт – на дружките всичко е разрешено и дори да сбъркат след пет минути е простено. На другите всяка дреболия е хиляда пъти напомнена, припомнена, повод да осмиване, за порицание пред други поне няколко навиквания и отровни изказвания. Толкова мръсна и подла директорка като тая друга в града няма.

Back to top button