Спорт

Гришо спечели двучасовата битка със Зверев

Григор Димитров се справи с първото сериозно препятствие на ABN AMRO World Tennis Tournament и заслужи мястото си във втори кръг след 6-7(2) 6-2 6-4 над Миша Зверев, съобщава TennisKafe.com.

По-големият от братята Зверев съвсем не е мечтан съперник за първи кръг особено предвид брилянтното му представяне на Australian Open, където отстрани Анди Мъри, но Григор се радваше на най-силния старт в кариерата си с титлите в Бризбън и София заедно с полуфинала в Мелбърн.

Димитров можеше дори да се завърне в Топ 10 в края на тази седмица при силна победна серия в Ротердам, където пристигна със самочувствието от 14 победи в 15 мача през 2017-а.

Хасковлията продължава във втори кръг срещу Денис Истомин в повторение на мача им от тазгодишния Australian Open, когато най-добрият ни тенисист спечели с 2-6 7-6(2) 6-2 6-1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
15.02.2017 20:09 20:09

Браво на Гришо! Показва, че е по-мъдър и зрял!
Успех и в следващия кръг!!!

Димчо
Димчо
13.03.2017 12:46 12:46

Браво Гришо ,вярваме в теб Ти ще си един от първите ,ти си истински българин и патриот от който трябва да се взема пример

Back to top button