Регион

Опашката от камиони на Капитан Андреево отново расте

Опашката от товарни автомобили на българо-турската граница при ГКПП „Капитан Андреево“ продължава да расте.

Снощи колоната от чакащи автомобили на изход на пункта бе 6 километра, а тази сутрин тя е вече 8 км., съобщават от Гранична полиция.

Haskovo.info припомня, че заради последните големи опашки на пункта пристигна обмудсманът Мая Манолова.

След визитата й бяха разположени химически тоалетни. Омбудсманът настоя и за изграждането на съвременен паркинг, където да изчакват камионите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
toto
toto
20.02.2017 11:57 11:57

Крайно време е да се обясни на всослушание, че опашките стават поради причината, че стоките от Турция май-масово тръгват в четвъртък-петък-събота, с цел да минат България и Румъния до понеделник! Тъй като след Румъния има забрана събота и неделя за тораните МПС! Обратният поток пък се изсипва в началото на седмицата! Така ли няма кой да обясни това? Ясно е, че като се струпват наведнъж така става. Да не говорим, ако причината е някъде другаде – „Дунав-мост“, затворен път или пр.

Back to top button