Хасково

Имоти на длъжници за 62 бона продава НАП в Хасково

Активи за 62 200 лв. в Хасково и Димитровград продава тази седмица Националната агенция за приходите. Част от тях са обявени на търгове заради неплатени в срок данъци и осигуровки от страна на досегашните им собственици.

Такива са ремонтна работилница и складове с дърводелски цех, намиращи се в квартал „Марийно“ в Димитровград. Работилницата е голяма 295 квадратни метра и е оценена на 20 300 лв.

Складовете са съответно с площ 200 квадрата и първоначална цена 10 500 лв. Могат да бъдат огледани от потенциални купувачи до 22 февруари, включително. В същия срок се внасят депозитите, които са в размер на 10% от първоначалните цени и ценови предложения.

До 23 февруари пък може да се оглежда лек автомобил Opel Zafira. Колата е от 2001 г. и се нуждае от ремонт, поради което и цената й е атрактивна – 2 800 лв. Оферти за нея се очакват до четвъртък включително в сградата на НАП в Хасково на бул. „България“ 152, ет. 8. От офиса на Агенцията в града уточняват, че с приходите от продажбите напълно или частично ще се погасят съответните задължения, заради които активите са обявени на търг.

В Димитровград от днес може да бъде огледан и апартамент. Имотът е конфискуван в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество и предаден за публична продан на НАП. Продажбата се ръководи от отдел „Държавни вземания“ в териториалната дирекция, поради което документи за участие в търга се подават на адрес: Пловдив, ул. “Скопие“ 106. Апартаментът е голям 66 квадрата и разполага с избено помещение. Има тераса, ВиК и ел. обзавеждане, както и монтирана кухня. Вътрешно е с окачени тавани, под с теракот, а част от стените са с японска мазилка.

Припомняме, че миналия месец НАП в Хасково събра над 370 000 лв. от търгове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button