Хасково

БСП регистрира листа, водена от Елена Йончева в борба за 4 мандата

„БСП за България“ подаде заявление за регистрация на листата си в Районната избирателна комисия – Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Водач е Елена Йончева, на второ място е председателят на общинската структура на партията в Свиленград Никола Динков, трета е Виолета Желева от Димитровград, а четвърта е Смиляна Нитова.

„Нашата листа е най-балансираната с хора професионалисти. Имаме големи амбиции, борим се за победа и да бъдем първа политическа сила. Целта ни е да спечелим 3 – 4 мандата в Хасково“, заяви Смиляна Нитова.

В листата следват: Богдан Кирилов, Даниел Йорданов, Виктор Годжов, Диляна Комитова, Бончо Димов, Божидар Драганов, Кера Спирова, Ренета Грозева-Кисьова, Стилияна Ангелова, Нина Николова.

БСП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

28 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.02.2017 15:29 15:29

Направо невероятна подредба!Няма хасковлия на избилаемо място

да бе да
да бе да
20.02.2017 15:30 15:30

Ха ха ха, те един мандат едва вързаха та 4 искали ! Ами вземете направо всичките 8 бе дебили! Смешници, лъжци и манипулатори!

Анонимен
Анонимен
20.02.2017 15:31 15:31

Какви са тези парашутисти и световно неизвестни?СМЕШНИЦИ!

Да
Да
20.02.2017 15:44 15:44

Тази листа е поредното доказателство, че организацията на БСП в Хасково е гола вода! За този резил – да няма нито един хасковлия първите трима председателят Атанас Василев трябва да си подаде оставката и да понесе своята отговорност!
Иначе желая успех на БСП! Те са единствената алтернатива на ГРОБ и рекетьора Делянчо!

Пълен смях
Пълен смях
20.02.2017 16:11 16:11
Отговор до  Да

С тая листа само помагате на ГЕРБ. Не съм очаквал такова бездушие у местните социалисти, да се примирят да няма никой от областния град в тройката, пълен резил.

Александър
Александър
20.02.2017 16:05 16:05

а къде е водачката на тази интересна листа?Защо я няма?

Stoian
Stoian
20.02.2017 16:21 16:21
Отговор до  Александър

И тя е парашутиска – има по-важни дела в София. Толкова и ще обръща внимание на Хасково ако я изберете.

Ха-ха-ха
Ха-ха-ха
20.02.2017 16:32 16:32

Ха-ха-ха-ха-ха-ха! Всички стари, че и чужди. Тези хора живеят май на друга планета, не просто в друг град. Резил. В Хасково просто няма кого да номинират. Чакай от умрял писмо или от заспал летаргичен сън. Толкова са жалки. Язък за барута. Те са си болни по начало, ама от такава болест в Хасково болни няма. Резил абсолютен! Как не ги е срам да се показват. Ама то гьонсуратлъка им е първата природа. Готвели се да управляват. Като гледам, даже и Елена няма да влезе, просто защото за града нищо не е в състояние да направи. Доказателство, че само агитацията ги интересува, ама тя не се яде, не се пие, пари не носи. Дела искат хората, не агитации с дебелашките изявления на Курнелия и другите милионери. Спокойни бъдете, хора. Случка социалистическа – крадлива и лъжлива, няма да има.

Промяна
Промяна
20.02.2017 19:31 19:31
Отговор до  Ха-ха-ха

Имат най-младия кандидат за народен представител в листата- Богдан Кирилов на 21години! Преди да коментираш, провери фактите.

Зомбирания
Зомбирания
20.02.2017 16:37 16:37

Егати листите и на ГЕРБ и на БСП и на всички останали. Пълен срам и смях ! До къде я докарахме, да няма един качествен човек в никоя листа. Отврат !

Бивш симпатизант
Бивш симпатизант
20.02.2017 16:45 16:45

ХАХАХАХА е не, няма такъв резил. От улицата да бяхте хванали случайни хора по-познаваеми щяха да са сред местната общност. С тези хора в тройката забравете за много от симпатизантите си.

Велко ортака на Елена баджанака
Велко ортака на Елена баджанака
20.02.2017 16:46 16:46

Невероятна подредба, Елена идва от Троя да срази( спаси ) Хасково, БСП са полудели взимат властта, няма област без парашутисти. Това ли ви е силата бе, смятам че до 7 място всички влизат в паркинга на парламента. Те си помислиха, че Румен Радев е БСП и това да техните резултати, Ей сега ще ги видим след един месец само… еленче ти ще помагаш както Чавдар помага на Хасково нали, поне да си беше направила труда да дойдеш на регистрацията, виж Бат Данчо ментата как дойде. Ти сигурно правиш репортаж за спасението на света от злите хора бегай се скрий някъде

БКП = терорист
БКП = терорист
20.02.2017 16:54 16:54

Елена – журналист ???
Никола Динков – Свиленград ???
Виолета Желева – Димитровград ???
Смиляна Нитова – Хасково тая съм я чувал
Богдан Кирилов – ???
Даниел Йорданов – ???
Виктор Годжов – ???
Тая листа е пълна със специалисти… мисля да ги предложат за почетни граждани хахахаах

Кенанеца
Кенанеца
20.02.2017 18:05 18:05

Баси листата, баси парашутите. Хасковооо не ви виждам не ви чувам…как Смилянка ама тя горкана чак в ъгъла. За хора извън Хасково съм казал че никога няма да дам гласа си.! Гледам листите и сама тия дето са от тука за тях ще гласувам .Айде да не ми врат “ умните “ си софиянци едни и същи баце. До тука! избирам хасковското! Проверих -само ГЕРБ само те са с хора от града. Ем за тях ще “ фърлам“ бюлетина както казват в махлата

бесепар
бесепар
20.02.2017 18:35 18:35

А и областния председател Лисков- като теле гледа! Що го няма в листата?Щото много кадърен–

blabla
blabla
20.02.2017 19:22 19:22

Единствено и само Богдан Кирилов разпознавам като ново лице. Момчето е младо и кадърно.

не
не
20.02.2017 23:05 23:05

Самоубийци, още и за „професионалисти“ се имат! Другарката Нитова нали беше в парламента? Някой да е чувал нейно изявление, предложение, нещо?

Тези са
Тези са
21.02.2017 13:31 13:31

Тези са абсолютна гола вода. Хасковлии няма да гласуват за хора, дето не са от града, пък и нищо никога не са правили нещо полезно на практика. Само в ГЕРБ хората са от Хасково и са способни да направят положителни промени за него. Нито Елена, нито Курнелия могат да променят вота тук. Празнодумци, дето само сладки приказки знаят или пък плашат и лъжат на чужд гръб, ще им видим гърба не само в Хасково, но и в държавата. На Ментата няма кой да повярва, че са не само крадливи, но и нагли. Номинирали и Пеевски даже, че дори на две места. Смятат, че като натресоха Лафка на града и дъжавата, някой ще им се радва и метани ще им прави. Хората не са чак такива балъци. Само роднините не стигат.

Кукувица
Кукувица
25.02.2017 11:28 11:28

Кукувица, която ще кукне и ще си замине в София, за да си гледа детето с голямата заплата.

Абе те
Абе те
25.02.2017 13:51 13:51

Абе те БСП имат уста като плевня, за да лъжат и да гълтат краденото, ама се свършиха наивните, дето да им вярват. Окончателно с тях в Хасково се приключи.

Никсъна
Никсъна
26.02.2017 11:16 11:16

Хората не обичат БСП. И имат основания да не я обичат. Всички национални катастрофи, които преживя България в рамките на последните 27 години, са плод на нейното управление – и “Лукановата” зима през 1990-та, и банковото ограбване на страната ни през 1997-ма. Благодарение на нея постигнахме славата на най-корумпираната страна в ЕС, и дойстойнството да бъдем Троянски кон на Русия. В по-ранния си ипостаз тази партия искаше да ни прави 16-та Съветска република. Пак тя мачкаше хората в концентрационни лагери, избиваше без съд и присъда, организира най-кървавия атентат в Европа, работеше с всички сили в полза на руските интереси на Балканите.

Колкото и да
Колкото и да
26.02.2017 13:04 13:04

Колкото и да я хвалите Елена Йончева, няма как да ни убедите да гласуваме за нея. Зад нея е БСП – партията на милионерите и крадците – манипулатори. Да си намери полезна работа в София, щом иска да работи за промените. Ама истинска работа, като за нея. Нали е добра журналистка. Тука нищо няма да може да свърши. Не трябват приказки, а дела. В момента сила да го направи има само ГЕРБ. Такава е обстановката и при нас, пък и в Европа.

Ниа
Ниа
28.02.2017 9:59 9:59

Какво направиха през дългогодишното си управление БСП за град Хасково? Толкова години тази партия разиграваше една и съща игра, в която само се мениха играчите! А играчите им винаги се оказваха парашутисти! Факт е, че БСП в Хасково нямат кадри! И на тези избори първите, които оглавяват листата им не са от този град, а водачът им е спуснат отгоре, но по – жалкото е, че тя няма никакъв политически стаж. Безспорно водачът им Елена Йончева е добър журналист, но това не я прави автоматично добър политик.
Всички си спомняме съдбата на политическия път на “журналиста” Николай Бареков.
За 16 години управление БСП не привлече нито един инвеститор за териоторията на Хасково, а освен че не привлече а и прогони голяма Австрийска компания, която прехвърли дейността си в Бургас.
Г-жа Лъжа упорито се опитваше да ни вмени, че има кадри, но къде са те?
Кои са ви кадрите и кои бяха кадрите ви през всички тези години – Емилия Масларова, Костадин Паскалев или от всякъде Левия Чавдар Георгиев? Всички знаем, какво направиха те за Хасково – едно голямо Нищо!
А сега листата Ви я оглави, човек който няма един ден стаж, в областта на политиката! Също така, като журналист Елена Йончева ясно показа, че симпатизира на Българската социалистическа /бивша комунистическа/ партия и въпреки недопустимите за нацията ни провали в управлението на тази партия, г-жа Йончева не е била обективна, а пристрастна към социалистите. Когато по времето на Виденов цял един народ скочи срещу престъпните действия на управлението на тази партия, тогава когато хиперинфлацията унищожи спестяванията на милиони българи, тогава когато долърът стигна 3000 лева, а цените на продуктите се сменяха по 3-4 пъти на ден, банките фалираха и народът излезе на явна война с управляващите, Елена Йовчева не взе позиция.
Елена Йончева не взе позиция и когато хиляди умни, кадърни и възпитани българи зададоха въпроса “Кой”. Никой не даде ясен отговор на този въпрос, но на цяла България стана ясно кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а именно Сергей Станишев. А кой е за Елена Йончева Сергей Станишев всички знаем, а и те не са крили близостта си!

Те от
Те от
28.02.2017 12:14 12:14

Те от БСП са само по големите приказки. Затова са изпратили и Елена Йончева – да примамва наивниците с фантазиите на социалистите. Няма кой да им вярва на тези алчни грандомани некадърници. Интересуват ги само собствените им милиони и да не влязат в затвора. Затова съдебната система не работи. Корумпираха я, както и всичко, до което се докоснат. Отдавна трябваше да са по затворите и с отнето имущество. Наглеци.

Еленке, Еленке
Еленке, Еленке
06.03.2017 10:38 10:38

Еленке, Еленке! Няма те по време на кампанията. Представяме си колко ще те има, след това. Хасковлии на празни думи не вярват. А Елена Йончева да си гледа бебето и да остави лъжите на БСП, че само резила и безочието им край нямат. Чудв се, как застават пред хората тия крадци – милионери. Но тя БСП кога срам е имала. Искат всичко да съсипят, а съдебната система им помага, че са все техни кадри – обучени на измами и на подкупи с много пари. И внуците си направиха милионери. Сега само се пазят да не им се отнеме окраденото и да не идат в затвора. Затова седят във властта, за да пречат добрите неща да се случват на хората. Ама алчността им край няма. Охранени, преяли от кражби и власт се пъчат с фалшив патос за промени, които никога няма да направят. Като въшка на челото са се закотвили и смятат хората за ненормални, че да гласуват за тях.

Беър Грилс
Беър Грилс
06.03.2017 14:59 14:59

Добре де, нямате регионална кадрова политика, щом такава не можете да създадете, как да се доверимна националната ви такава !!! Просто забравете мръсни комунисти. Как може в първите 5 имена да няма един хасковлия !!!!

Абсолютно нахалство
Абсолютно нахалство
06.03.2017 17:07 17:07

Абсолютно нахалство! Направо наглост! Няма в листите човек от Хасково. Йончева ще ни оправя от парламента, заедно с Курнелия и вицепрезидентката Йотова, която мре за изяви и седнала да агитира, че не може да си гледа конкретните задължения. БСП смятат, че могат да продължават да ни лъжат и крадат, ама свърши се тая. Криво си правят сметките. То само с красиви лъжи не става. Да се пъчат в София може и да може, ама при нас не минават тия.

Артисти
Артисти
07.03.2017 9:59 9:59

Артисти, бе! Артисти, но треторазрядни. Красиви думи, усмивки, обещания, фалшив патос, общи приказки. И Еленка Йончева е добра, защото е журналист, и Курнелия направо ще експлоадира от патос. Ама пък колко са нахални. Няма как да ги накараш да ти отговорят конкретно. Щели да управляват, с който дойде, ама на всяка цена, защото няма такива,дето да ги посочват като партньори. Истината е, че само с ДПС могат да завъртят някаква далавера, защото заедно крадоха и лъгаха, а царистите им помагаха, но само един мандат. Един мандат, но какъв!!! Всички царисти станаха милионери като тях. Това се казва управление. Кражби и лъжи, а после друг оправя това, дето са го надробили. Резил в листата. Хасковлии просто няма, бе хора! Няма! Пустош! Равно и безмозъчно, по социалистически. Това само знаят. Ще видят управление през крив макарон. Защото в Хасково вече баламите се свършиха. Наглост безкрай. Това са БСП. Русата Еленка нищо не може на практика да направи, ама нали са от едно котило, всички заедно ще се оправят лично. Наглеци!

Back to top button