Хасково

Последните 7 листи регистрираха за изборите в РИК-Хасково

Още 7 кандидатски листи бяха регистрирани днес в Районната избирателна комисия – Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Водач на партия „Воля“ е Желязко Славов, следват Мариела Ненова, Деница Нешева, Диляна Стоянова, Максим Митков, Атанас Атанасов, Елизабета Тодорова.

Кандидатската листа на „Национална Републиканска Партия“ води Пламен Ямболов, след него са
Стоил Кайряков, Калоян Господинов, Миглена Стоянова, Петьо Хаджиев, Николина Тодорова, Албена Попова.

Трима са в листата на „Движение напред България“ – Боян Кайров, Пепа Ходжева, Диан Димитров.
Четирима пък са кандидатите на „Движение за радикална промяна Българската пролет“ – Владимир Кисьов, Живко Жеков, Иван Кочев, Радост Янакиева.

Владислав Панев е водач на листата на „Движение да България“. Следват Иван Господинов, Иван Стойчев, Симон Зенолян, Иван Ванчев, Димитър Инджов, Красимир Вълчев, Димитър Иванов,
Живко Николов, Диана Деевска.

Първи в листата на „Движение за равноправен обществен модел“ (ДРОМ) е Ангел Рашков, следван от Анна Демирева, Антон Милков, Тодор Тодоров, Владимир Георгиев, Асен Ангелов, Вангел Илиев, Личо Илиев.

Листата на „Нова Република“ води Стоил Яков, а след него са Божин Божилов, Костадин Калъпов, Георги Василев, Мариана Петкова, Милен Бaкалов, Антония Желязкова, Антони Пашов.

Днес беше последният срок за регистрация на кандидатските листи в РИК-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
нЕма да стане
нЕма да стане
21.02.2017 19:39 19:39

Мдаааа,отбор гьзолизци на Дедо ви Добри. Ще имат да вземат да гласувам за тях.

няма такава държава
няма такава държава
21.02.2017 19:47 19:47

“Нова Република”„Движение напред България“ „Движение да България“ и т.н………..дрън …дрън….че пляс……какъв голям мерак за власт…….

няма няма!
няма няма!
21.02.2017 20:07 20:07

Е, щом някой участва в избори, то се бори за власт. Някои ги познаваме вече и знам, че целта им е преразпределяне на нашите пари; други обещават да са идеалисти и да вкарат някакъв порядък в държавата. Всеки си избира сам, на кой да повярва.

Колева
Колева
22.02.2017 9:46 9:46

Многоооооо „Движения…“.многооооо………

Киро скалата
Киро скалата
22.02.2017 9:54 9:54

Хем ми е смешно, хем ми е тъжно за сума ти хора, които обиколиха какви ли не партии и движения само и само да се нагодят към власт и да докопат до облаги. Срам, резил и безочие, друго няма какво да кажа !

Абе, то мерак
Абе, то мерак
22.02.2017 11:32 11:32

Абе, то мерак, мерак…Ама трябва и да се премериш докъде…Някои са повече от смешни. но както е известно срамът е за редовите граждани, не за избрания измислен елит. Особено БСП такива ги къдрят, че човек се чуди на земята ли е или някъде в космоса. От уста искат да го докарат, но балами в Хасково няма. Само за ГЕРБ има смисъл да се гласува, защото единствено те черно на бяло имат изпълнени обещания, хем само за 2 по 1/2 мандати. Сега, когато има възможност да подобрят социално нещата, социалистите не спират със своите лъжливи рецитали и глупости безкрай. Те само това си знаят. Не стига че ни крадат задкулисно ами и като въшка на чело искат да се изпъчат че да ни пратят в джендема. Въздух под налягане са всички без ГЕРБ, които имат най-малко грехове и са най-доброто, както за Хасково така и за България.

Иван
Иван
22.02.2017 12:40 12:40

Да вземеш една сопа и бой, бой, бой докато мърда!

Back to top button