Регион

Телефонни измамници завлякоха 90-годишна с над 10 бона

90-годишна свиленградчанка е станала поредната жертва на телефонни измамници, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера на домашния телефон на възрастната жена се е обадил мъж, който се представил за „полицай” и обяснил, че жената трябва да съдейства за залавяне на измамници. За целта потърпевшата хвърля в кош за боклук до дома си сумата от 10 000 лв. и 490 щатски долара.

Вчера в димитровградската полиция е получено съобщение от 33-годишен хасковлия за извършена измама. Около 16:45 ч., докато се движел по автомагистрала „Марица“ в посока Харманли – Хасково, видял в другото платно трима мъже до два спрели автомобила с вдигнат преден капак, единият от които бил „Алфа Ромео” с чужда регистрация.

Мъжът спрял и отишъл при тях да им помогне, при което лицата му обяснили, че им трябват пари за гориво. Потърпевшият закупил от тях за 350 лв. пръстен и синджир, за които мъжете заявили, че са златни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button