Любопитно

Деян Янев шофьор на принца и принцесата, Милко Калайджиев е изненадата на фашинга

Традиционният фашинг на ГПЧЕ „Асен Златаров“ огласи центъра на Хасково в следобедните часове.

Стотици ученици се бяха маскирали като холивудски звезди, имаше принцеси от „Междузвездни звезди“, красавици и изтупани кавалери.

Фашинг

Принц и принцеса на фашинга пък са стилните Димитър Василиев и Анета Манолова от 11 б клас, избрани с гласуване от гимназистите.

Фашинг

След като пъстрото множество се събра пред театър „Иван Димов“, водено от мажоретния състав и духовия оркестър и с възгласи „Фашинг“ и ГПЧЕ, всички се отправиха към паркинг „Аида“. Там беше паркирано „Пежо“ кабрио в което се качиха принцът и принцесата, а техен шофьор бе директорът на гимназията Деян Янев.

Фашинг

Малко преди потеглянето им от джип с охрана излезе и гимназист като новоизбрания американски президент Доналд Тръмп, който приветства фашинга. Всички се отправиха по булвард „Раковски“, който беше затворен в едното платно, към Езиковата, съпровождани от мощни мотори. Във физкултурния салон на ГПЧЕ предстои щур купон с много изненади.

Певецът Милко Калайджиев бе изненадата на вечерта, като се появи в края на купона и изпълни няколко от своите хитове. Haskovo.info припомня, че в Езиковата учат децата на изпълнителя.

И тази година фашингът има благотворителен характер, като по инициатива на учениците от 11 а и 11 б клас днес вече се проведе базар на домашно приготвени вкусотии, от който се събраха 282.11 лв. Част от парите от тазвечершния купон също ще отидат за лечението на Дани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Darth Vader
Darth Vader
24.02.2017 23:55 23:55

„Междузвездни звезди“ превода сигорно трябва да е Star Stars hahaha.

Back to top button