Хасково

Почетният гражданин Станимир Стоилов: Хасково единствен в Европа няма къде да се тренира

Общинският съвет единодушно и с аплодисменти гласува футболният треньор Станимир Стоилов да бъде удостоен със званието почетен гражданин на Хасково.

В началото думата взе съветникът от Коалиция за Хасково Георги Пеев, който припомни, че миналата година той е предложил Мъри за почетен гражданин. Тогава обаче мнозинството отхвърли предложението с аргумента, че треньорът не е информиран и на негов гръб се прави пиар. Пеев посочи, че е предложил Стоилов за почетен гражданин от свое име, а не от Коалицията и припомни големите си спортни успехи в състезания за хора с трансплантации.

Сесия

Кметът Добри Беливанов също взе думата и се извини за тази ситуация, като също припомни шахматните си успехи. След гласуването Стоилов и Пеев се поздравиха.

„Благодаря на кмета, на общинския съвет и на всички хора, които подкрепиха идеята за удостояването ми със званието“, заяви пред медиите Стоилов. Той посочи, че дължи успехите си на Хасково и Спортното училище „Стефан Караджа“.

Сесия

„Отказах миналата година да бъда удостоен със званието, защото не видях нищо ново за футбола в Хасково. Сега нещата се промениха. Хасково ще има нов стадион, защото сега е единственият град в Европа, където няма къде да се играе и тренира футбол. Сега ние помагаме на една футболна школа“, допълни Мъри.

Сесия

Общинските съветници гласуваха за удостояването със званието почетен гражданин на Хасково и за диригента Георги Андреев.

Съветниците приеха всички докладни в дневния ред, а в края им бяха раздадени таблети, закупени им от общината за облекчаване на работата им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Левски
Левски
24.02.2017 14:56 14:56

Само Левски! Хасково е синьо! Поклон Мъри! Общинсия съвет най после се реши тоя голям българин да го почете! БРАВО! От фен клуба на Левски благодарим

пфууу
пфууу
24.02.2017 15:43 15:43

Тая Магдалена още ли е там, досада голяма и винаги с властта и със стария кмет беше дупе и гащи и все се навира комсомосли кадър верен на партията

До пфуу
До пфуу
24.02.2017 15:46 15:46
Отговор до  пфууу

А на теб какво ти пречи? Явно я следиш непрекъснато. Поне се научи да пишеш грамотно!

Случаен
Случаен
24.02.2017 15:51 15:51

Ти коя си ма мръхло дето защтитаваш магдаленка ааа общинска служителка дежурна на фейса.

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
24.02.2017 19:34 19:34

Какво не ви харесва в Магдалена гледа си работата изискана жена била комсомолска работничка и близка с стария и с новия кмет Ами работата и е такава С вас ли да е близка

Гост
Гост
24.02.2017 22:47 22:47

Много хубаво се хвалиш бе магдаленче вярваш ли си на приказките си .Продажничка.

Желю Желев
Желю Желев
26.02.2017 15:25 15:25

Всеки таксиметров шофьор-ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ХАСКОВО!!,
Те поне в дъжд и вятър,в студ и пек на работа ни карат,децата ни на училище!
Нищо противМъри,ама той какво е сторил за Хасково??????

д.р Атанасов
д.р Атанасов
26.02.2017 16:28 16:28

И по какъв критерии ги избират почетните граждани много ми е интересно и кой е този „Мъри“ така и не разбрах и какви му са заслугите.Егати и скапания кмет по голям МУХЛЮ сме нямали досега.

Back to top button