Любопитно

Двама влизат с един билет в театъра за Баба Марта, идва и операта

Мартенската програма на хасковския театър „Иван Димов“ стартира още на 1-ви с „Дубльори“, постановка на Елин Рахнев.

На 14 март гостува сливенският театър с „Истината“ от Флориан Зелер, постановка на Борислав Чакринов с участието на Иван Бърнев, Мария Сапунджиева, Ивайло Гандев и Таня Йоргова.

Три дни по-късно е „Смях в залата“, постановка Асен Блатечки с негово участие и това на Калин Врачански, Яна Маринова, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова-Маца, Алексей Кожухаров, Стефан Щерев-Чечо, Добриела Попова, Басил Банов, а на 23-и гостува габровският театър с „Чешити“ по Чудомир.

Ямболският театър гостува на 28 март с „Тайната на един Дон Жуан“ от Валентин Красногоров.

За Баба Марта ще има промоция за „Дубльори“, като с един билет ще влизат двама зрители. Има и пакетна цена за „Смях в залата“ и „Дубльори“ за 15 лв.

Театър

Детските представления започват на 8 март с гостуването на Старозагорската опера с „Пепеляшка“ от Сергей Прокофиев. На 12-ти ще се играе „Принцесата и свинарят“, „Охлювът Джуро“ (26 март), плевенският театър идва с „Франклин“ на 30 и 31 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button