Хасково

Инсулт удари жена в дома й, две линейки и пожарна отцепиха „Одрин“

Две линейки и пожарна отцепиха хасковската улица „Одрин“ в ранния следобед, което притесни хората в района.

Сигналът бе за жена, която най-вероятно е получила инсулт в дома си на шестия етаж в жилищна кооперация. Вторият екип на Бърза помощ дойде за извършването на спешна реанимация.

Пострадала

Пожарната пък бе извикана за помощ при свалянето на жената до линейката. Носилката не можеше да влезе в тясното стълбище и пострадалата бе свалена с одеало. В края пожарникари трябваше да изместят контейнер за боклук за да може носилката да пробие през паркираните коли. Така жената бе откарана до Спешно отделение на болницата.

Пострадала

Haskovo.info припомня, че на 25 февруари от Бърза помощ отново срещнаха трудности при изнасянето на 70-годишен мъж, покосен от инсулт на хасковската улица „Петко Р. Славейков“. Тогава съседи помогнаха за свалянето на мъжа до линейката и отново паркирана кола затрудняваше спасителната операция.

Пострадала

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
анм
анм
01.03.2017 16:00 16:00

Пълна катастрофа сме! Няма какво да говорим! Добре,че пак са дошли,когато си гледат съвестно работата много животи могат да се спасят! Браво на медиците и пожарната!

Fanki
Fanki
01.03.2017 21:13 21:13

Така ще е колите все повече ще пречат в живота ни но от тях няма отърване И друго като се има впредвид че в града 90 процента от жителите живеяв апартаменти както този случай болницата трябва да има служители за сваляне на болните каква вина имат пожарникарите те да не са момчета за всичко

Върбан Андреев
Върбан Андреев
02.03.2017 14:58 14:58

Браво

Back to top button