Хасково

Командирът на хасковското поделение с плакет от областния управител

Областният управител Минко Ангелов поздрави командния състав на Военно формирование 52740 в Хасково с 15-ата годишнина от създаването на 31-ви Механизиран батальон.

След това той връчи най-високото отличие на Областна администрация – Почетен плакет, на изпълняващия длъжността командир на формированието майор Георги Георгиев. Плакетът се връчва за изключителни заслуги.

Концерт

Това се случи на тържествен концерт в хасковския театър „Иван Вазов“, на който военните отбелязаха празника си и 139-ата годишнина от Освобождението на България.

Военните бяха поздравени още от кмета Добри Беливанов и директора на Регионалния исторически музей Пенко Добрев. Последва прожекцията на документалния филм за опълченеца Нешо Брайков и концерт на „Златна Тракия“ и талантливите певици Донна Латева и Дария Боева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button