Хасково

Части от Хасково без вода на празника, спука се главен водопровод

Части от Хасково останаха без вода на днешния Национален празник заради авария на главен водопровод.

Нарушено е водоподаването на абонатите, живеещи между булевард „Раковски“ и улиците „Дунав“, „Булаир“ и „Тутракан“.

От ВиК-Хасково работят по отстраняването на аварията, като се очаква водоподаването да бъде нормализирано около 15 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутена
възмутена
03.03.2017 16:02 16:02

Силно съм възмутена!!! Как може новината, свързана с най-българския празник да бъде платена? Не можем да коментираме новината, защото тези ,които са я платили / с данъците на хасковлии/ се страхуват или срамуват /Дай,Боже!/ от това,което ще прочетат като коментар.Как може да си правят агитацията точно днес? Толкова ли са безкрупулни и безочливи? Не помислиха ли ,че опорочават този ден? И този така наречен кмет как един път не случи на микрофон? Мън,мън,мън – ВЪН!!! Събуди се, народе!!! Броени дни остават да изборите… Събуди се!!!
А за водата?… Не сме изненадани от аварията, тя аварията е повсеместна…

Делян Прасевски
Делян Прасевски
03.03.2017 16:52 16:52

на мене пьк ми е смешно как гербаджиите на миналите избори плюха по Стефчо Димитров и реформаторския блок,пьк сега вече като тоя „блок“ им стана патерица-вече Стефчо стана хубав,вече не пишат за баща му като миналия пьт.Дилянчу нищо чудно и да му даде гласове,та белким го вкарат в парламента,та да им е патерица.Напразни надежди-е няма да влязат в парламента,бас хващам.

Д.Атанасов
Д.Атанасов
03.03.2017 17:00 17:00

От този ремонт ми замина инсталацията…
Кого да съдя?
След пускането на водата всички тръби са затлачени с чакъл!

Back to top button