Избори 2017

Хасковските кандидати от ГЕРБ празнуваха 3 март с хасковлии

Кандидатите за депутати от ГЕРБ Хасково честваха Националния празник 3 март в Хасково. Водачът на листата Делян Добрев, вторият Станислав Дечев и третата Евгения Ангелова участваха в церемонията по тържествено издигане на националния трибагреник пред община Хасково.

Точно в 11 часа бъдещите депутати от листа с номер 11 участваха в церемонията по поднасяне на венци и цветя пред паметника на незнайния войн на пл. „Свобода“.

„Денят на Освобождението е повод да си припомним славното минало на България и да сведем поглед пред героичния подвиг на хилядите загинали за Свободата на Родината. ГЕРБ е продължител на традиционните патриотични ценности на българите и като отговорна партия поставя в центъра на своята програма националната сигурност и патриотичното възпитание на подрастващите“, сподели със стотиците граждани на Хасково водачът на листата Делян Добрев.

Делян Дорбев

Хората поздравиха бъдещите депутати от ГЕРБ Хасково и подчертаха, че познават всеки от тях. Защото са листата на ГЕРБ в Хасково е съставена от местни млади и доказани експерти. Делян Добрев, Станислав Дечев и Евгения Ангелова са изявени лидери, които живеят в Хасково и познават проблемите на неговите жители.

Евгения Ангелова и Станислав Дечев

Тримата кандидати за народни представители заявиха категоричните си намерения да отстояват регионалните и национални интереси. Мерки за постигане на тези цели са записани в Програмата за управление на ГЕРБ, която дава реални решения за България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button