Избори 2017

Кандидатите на Реформаторския блок: На България са нужни реформи и не трябва да чакаме

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ представи листата си с кандидати за област Хасково пред жителите на Димитровград. Водач е Стефан Димитров, който припомни, че реформите са нужни, за да остават хората в България.

Реформаторски блок
Стефан Димитров

„Те са видели, че в България политиците забравят хората. Че в България политиците създават политики за София. Понякога те забравят дори къде се намира Хасково“, каза Димитров и допълни: „Вярно е да – имаме една магистрала – и това е гордостта на едно правителство. Това, което обаче някак си липсва в последните години е отношението към хората“. Стефан Димитров посочи, че младите хора в листата на коалицията за Хасково имат една цел – оставайки тук да се борят срещу тези, които не искат промяната.

Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ е за продължаване на реформите. Необходимо е надграждане и задълбочаване на усилията, споделиха кандидатите за народни представители.

Реформаторски блок

Всички кандидати в листата на Реформаторски блок – Глас народен в Хасково са местни хора и това ще помогне на региона. Промяната става чрез реформи – убедихме се, че има много обещания и лъскави предложения, но не всички се случват, а когато България излезе от блатото виновни за това бяхме ние, десните. Сега СДС се прероди в „Реформаторски блок“ и ние сме готови реформите да настъпят, заяви вторият в листата Димо Стоянов.

Реформаторски блокПо време на представянето на листата беше сключен и символичен обществен договор. Обяви го Антон Стойчев, който тази година ще гласува за първи път. „Никой тук не е от масовите хора и не вярва на масови обещания, затова не забравяйте, че доверието, което желаете, е двустранен договор и ние искаме да свършите конкретни неща в парламента и ще следим работата ви“, заяви той и стисна ръката на всеки от кандидатите.

На представянето на листата присъстваха областните лидери на всички партии в коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“.

Листата на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ за Хасково:

Стефан Димитров, Димо Стоянов, Светла Василева, Ангел Хаджиангелов, Божидар Боев, Тодор Ташев, Тенчо Тенев, Тодор Атанасов, Анка Косева, Ицо Христов, Теодора Гандева, Деян Ванчев, Дима Димова, Димитър Димитров, Радостина Минева, Зарко Запрянов

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button