Регион

Плашат с бомба дискотека в Димитровград, стрелба при скандал в Харманли

Димитровградска дискотека e заплашена с взривно устройство малко след полунощ на 5 март.

Сигналът е подаден на спешния телефон от мъж. Посетителите на комплекса са евакуирани и са поставени под полицейска охрана. След извършена физическа проверка на комплекса взривно устройство или подозрителни пакети и предмети не са намерени. Съставен е констативен протокол, подписана е декларация от управителя, че поема отговорността поверения му комплекс да продължи нормалната си работа.

Два изстрела с пистолет са произведени след съседски скандал. На 4 март около 20 часа на улица „Чавдар войвода” в Харманли е възникнал междусъседски скандал между трима мъже. Изострените взаимоотношения довели до 2 изстрела във въздуха с газов пистолет от 46-годишен мъж, който бил в нетрезво състояние.

Впоследствие опонентите му на възраст 50 и 49 г. счупили прозорците на дома му. Пристигналият на място автопатрул е задържал скандалджиите и е иззел 2 гилзи от газовото оръжие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button