Регион

Вандали потрошиха детска площадка за 10 бона

Вандали са посегнали на най-новата детска площадка на димитровградския бул. „Раковски“ до бл. 42, съобщават от общината.

Повредени са въжената линия, люлката гнездо, въжената пирамида и част от пейките. Нанесените щети са за близо 10 000 лв.

Съоръженията на площадката са модерни, изключително удобни и атрактивни за малчуганите. Детският кът разполага със съоръжения за деца от 3 до 12-годишна възраст. Близостта до детска градина и едно от най-големите училища я прави предпочитано място за игри на стотици деца.

Вандали

Близо 170 000 лв. струва изграждането на детската площадка, която бе открита през септември 2015 г. Общината благоустрои терена, закупи и монтира увеселителните съоражения, паркова мебел и съвременни осветителни тела със соларни панели.

От кметството призовават гражданите, които станат свидетели на всякакви вандалски действия да сигнализират органите на реда или да заснемат нарушителите.

Вандали

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button