Регион

Бременна девойка пострада в катастрофа, 18-годишна се блъсна с Пежо

Отнето предимство е причинило катастрофа на 4 март на кръстовището на тополовградските улици „Св.Климент Охридски” и „Черно море”, съобщават от пресслужбата на полицията.

Сблъскали са се Фиат „Брава”, шофиран от 23-годишна тополовградчанка, която е отнела предимството на лек автомобил Опел с водач 24-годишен младеж от града.

От удара е пострадала возещата се във Фиата бременна девойка на 17 г., която е с контузни рани по крака и болки в долната част на корема. Мъжът е шофирал с наличие на 0,98 промила алкохол в кръвта.

20-годишна пътничка е пострадала леко в катастрофа отново на 4 март. В 15,30 часа в село Голям извор до бензиностанция е станало произшествие с лек автомобил Фолксваген, управляван от 61-годишен кърджалиец. Водачът е навлязъл в кръстовище при ляв завой и не е пропуснал движещият по път с предимство лек автомобил Ауди А4, шофиран от 38-годишен хасковлия. От удара е пострадало момичето, возещо се в Аудито – с натъртване в областта на гърба. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Шофьорка и пътник са без опасност за живота след катастрофа. На 3 март в 19,50 часа на улица „Панорама” в Димитровград е станал инцидент с лек автомобил Пежо, шофиран от 18-годишна девойка от Хасково, която е загубила контрол над колата, ударила се е вдясно в каменна ограда, след което е завила вляво, навлязла е в насрещната лента и е ударила движещ се лек автомобил Ауди.

От удара са пострадали водачката, която е с порезна рана на лявата длан и возещият се до нея 17-годишен димитровградчанин, който е с порезна рана на десен лакът. Прегледани са и са освободени за домашно лечение.

Четирима пияни шофьори са арестувани през почивните дни и един без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
IYI
IYI
06.03.2017 15:46 15:46

Ако е бременна, не ще да е девойка…;)

Back to top button