Любопитно

Ивет Иванова отново покори жури и публика в Калининград

Шампионката на хасковския балет „Рона“ Ивет Иванова за втора поредна година стана лауреат първа степен на Международния фестивал-конкурс на танцовото изкуство “Азбука движений” в руския Калининград.

Сега Ивет заслужи две лауреатски звания и специален приз. Балерината се представи с 8 сола. Два танца изпълни и 6-годишният Радослав Божилов, който грабна приза за най-малък участник. Силно се представиха и три от танцьорите на Налбантова от руския град, които също спечелиха призове.

Рона

Хореографът на балета Милена Налбантова бе почетен член на международното жури и води мастър клас по съвременна хореография с над 70 танцьори. Налбантова връчи и ваучери за безплатно участие на хасковския фестивал „Вълшебен свят“ на балерина и балетист. Поканен е и балет от град Магнитогорск.

Рона

Тази седмица „Рона“ ще участва на първия международен фест, организиран от балет „Фрийдъм“ в Русе. Предстоят изяви на Световния Танцов Трофей в Лигнано Сабиадоро край Венеция, международния отворен фестивал в Тимишоара, Румъния, а Налбантова е и жури на Европейския танцов шампионат в Москва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button