Спорт

Хасковските бриджори се окичиха със злато и сребро

Младите хасковски бриджори записаха поредното си силно участие и се окичиха с нови медали.
Българска Бридж Федерация проведе 6-ти Младежки бридж лагер в с. Баня, община Панагюрище.

Проведени бяха 2 двойкови турнира (IMPs и MPs). Хасковските бриджори Даниел Игнатов и Гергана Тенева се състезаваха в категория напреднали и взеха два златни медала, а Анета Читкушева и Пламена Вълчанова се състезаваха в категория начинаещи и на втория турнир спечелиха второ място.

Участваха общо 77 момичета и момчета от 12 града (Бургас, Варна, Видин, Добрич, Оряхово, Попово, Русе, Сливен, Смолян, София, Стара Загора и Хасково) на възраст от 10 до 19 г.

Четиримата хасковлии участваха и в Държавно ученическо отборно първенство 2017 г., където се класираха втори след оспорвани мачове с изключително малка разлика от първенците от Добрич.

Медалисти

Благодарение на любезните домакини от община Панагюрище младежите посетиха Исторически музей – Панагюрище, къща-музей „Райна Княгиня“ и Национален мемориален комплекс „Априлци“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button