Хасково

Богата програма за Деня на Европа, изрисуват стълбища в Хасково

Богата програма за Деня на Европа – 9 май и цели три годишнини обявиха на пресконференция от Областния информационен център – Хасково.

Програмата е в рамките на Националната инициатива „Заедно за Европа“.

По повод 60-годишнината на Европейския социален фонд дни на отворените врати на обекти съфинансирани от фонда и интервюта с бенефициенти от 1 до 20 май. Предвидени са още фото-състезание „Европа в моя регион“, конкурс за блогъри, среща на кмета на общината с представители на социалните услуги.

Празници

По повод 10-годишнината от влизането на България в Европейския съюз ще има конкурс за мултимедиен проект, открити приемни в 11-те общини в областта, а 10-класници ще изрисуват централни стълбища в Хасково със знамената и имената на държавите в ЕС.

За 9 май в Хасково ще бъде открита инсталация, показваща посоките и разстоянията до европейските столици. Ще има и богата концертна програма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button