Хасково

Хасковската полиция започна с беседи срещу купуването на гласове

Много хора с рисково поведение вече са предупредени във връзка с купуването на гласове на предстоящите парламентарни избори на 26 март, заяви директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Ангел Цанков.

Това стана по време на срещата на областния управител Минко Ангелов с директорите на институции в региона.

Среща

Цанков допълни, че се провеждат и беседи за получаване на информация. Той призова шефовете на институциите да го информират ако получат сигнали за купуване на гласове. Всички те ще бъдат пращани на прокуратурата и спешно проверявани.

Среща

Директорът на полицията посочи, че целта е нормалното протичане на изборите и гражданите да гласуват по съвест.

Минко Ангелов акцентира, че се намираме в предизборна кампания, която е в разгара си и припомни, че според Изборния кодекс агитацията в държавни и общински администрации и дружества е забранена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Василев
Василев
10.03.2017 18:31 18:31

Късно либе за китки.На миналите избори за кмет и общ.съветници как оставиха една от партиите да се навре в махалата две седмици преди изборите и да ги купи,а спрямо други да каже Цанков какви методи приложиха,вкл. и …. с подпис-разрешение от съдия.

нормален гражданин
нормален гражданин
10.03.2017 19:20 19:20

Ба,аз на другаря Цанков нямам вяра.

mihail
mihail
10.03.2017 20:02 20:02

BRAVO,TO4NO TAKA TRQBVA DA BADE…

Fanki
Fanki
11.03.2017 21:03 21:03

Каде ги води тези беседи полицията защо не е отишла на беседите на Кмета Делянчо и някаква си Ева МАЙМАНДЕЛ в Болярово Ами това си е чисто купуване на гласове повече от това здраве му кажи Делянчо и бандата му се скъсаха да агитират за Герберацията че и смешни станаха вече Обещали на мангалите от Република че Герб и деца ще им направи а мангалите им се изрепчиле само там да не се бъркат щото––––– глави ще хвъркат

Анонимен
Анонимен
12.03.2017 21:27 21:27

От тия беседи после сигурно ще ги болят ръцете от обяснения! :)

Back to top button