Искат спешен ремонт на пътя Хасково – Димитровград и кръгово

Хасково
Път

Пътят между Хасково и Димитровград е сред приоритетните за ремонт тази година, заяви директорът на Областно пътно управление – Хасково инж. Радостин Ламбрев на срещата на директорите на институции с областния управител Минко Ангелов.

Ламбрев посочи, че този междуградски път е в тежко състояние и изключително натоварен. Трафикът ще се засилва и със строящите се заводи между двата града.

В тази връзка Ламбрев попита и дали е осигурено финансирането за изграждане на кръгово кръстовище при разклона за Асфалтова база и строящия се завод, който трябва да заработи през юли.

Ангелов съобщи, че е поставил въпроса пред служебния премиер Огнян Герджиков, а за 15 март е насрочена среща по този въпрос в Агенция “Пътна инфраструктура”. Там ще бъде поставен въпросът за ремонта на пътя, както и за този на отсечката Симеоновград – Чирпан.

От институциите, намиращи се на третия етаж в западното крило на областна администрация се оплакаха от лошите битови условия. Подобен проблем с базата бе поставен и за Бюрото по труда в Свиленград, като от областна администрация се ангажираха да проверят възможностите за ремонт.

Още новини

loading...

Един коментар по “Искат спешен ремонт на пътя Хасково – Димитровград и кръгово

  • Какъв приоритет, какви ги дрънкат пак врели-некипели… Всяка година го кърпят този 15 километров път.. Всяка Божа година лятото изрязват и кърпят.. И после се тупат в гърдите.. А че едни пари отиват всяка година при едни и същи хорица-няма проблем.. Що не го направят един път тоя път и да го направят така, че да издържи за поне 5 години.. Щото няма да има за лапане! Крадци долни…..

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.